Vår nettside bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her. Personvernpolicy
Ok
Skiområdet Bad Gastein er den mest populære destinasjonen for norske skiturister i utlandet. Bad Gastein brukes gjerne som en fellesbetegnelse for Gasteinerdalen (Gasteinertal), og det ligger flere skianlegg rundt i dalføret, som Stubnerkogel, Sportgastein, Dorfgastein, og Graukogel.

Nedfartene i Bad Gastein strekker seg helt opp til 2700 m, og finnes i alle vanskelighetsgrader. Skiområdet egner seg både for familier, viderekomne og snowboardere. Her arrangeres også verdenscup både i alpint og snowboard, og det finnes løyper for kulekjøring. Det er også muligheter til å kjøre offpiste i puddersnø.

Den nordligste nedfarten i Sportgastein, med en høydeforskjell på 1400 m, og Heimalmabfahrt i Dorfgastein er begge favoritter for snowboardere. Bad Gastein ligger høyt og har i tillegg stor snøproduksjon, så her er det pålitelige snøforhold fra slutten av november til slutten av april.

Pudderalarm

Se alle pudderalarmer

0
Skianlegg med mer enn 20 cm siste 24 timer Sjekk snødybder
Ikke gå glipp av en Pudderalarm igjen! Abonnér nå!

Annonse

Annonse

Annonse