Campens mål er å gjøre deg bedre - uansett utgangsnivå!

Mx-Training gjentar suksessen fra i fjor og inviterer igjen til 2-dagers downhill camp i Hemsedal helgen 20-22 juli. Innholdet blir som i fjor, og Norges landslagstrener Bjørn Ballangrud stiller som hovedtrener. I tillegg kan vi også stolt presentere Helene Thon Moland som hjelpetrener i år. Helene sykler og konkurrerer både i Norges cup og NM i downhill sykling.

Fokus og nivå
Under campen blir det trening i blant annet svingteknikk, bremseteknikk, akselerasjon, sporvalg m.m. Videoanalyse vil bli benyttet slik at deltakerne kan se seg selv i ulike momenter og forbedringspotensialet. Det vil også bli lagt stor fokus på hvordan trene downhill på sikreste mulig måte. Dette er en tøff sport der det er viktig å forebygge skader.
Kurset passer for alle nivå. Deltakerne deles inn i nivåtilpassede grupper under helgens treningscamp, slik at både mosjonist og aktiv konkurransekjørere får veiledning på sitt nivå. Nedre aldersgrense er 12 år, og alle under 18 år må ha en ledsager med.

Overnatting, mat og utstyr
Deltakerne som ønsker overnatting bor sammen i en stor og fin leilighet i Hemsedal Alpin Lodge som ligger rett ved Hemsedal Bike Park. Her er det peis og badstue og alle bekvemmeligheter. Campens egen kokk sørger samtidig for at alle på kurset er mette og tilfredse under hele oppholdet. Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies hos Norske Opplevelser til 40 % rabatt. De som har med egen sykkel må huske godkjent beskyttelse.

Program fredag
Innsjekk klokka 16.00-18.00 på Hemsedal Alpin Lodge. Etter innsjekk blir det en enkel servering før kurs i service, vedlikehold og innstilling av sykkelen på verkstedet til Norske Opplevelser for. De som skal leie sykkel får utstyr etter kurset.

Program lørdag
Campdeltakerne deles inn i grupper for å trene på ulike momenter i downhillsykling. Syklingen blir filmet gjennom hele dagen med gjennomgang og analyse på kvelden. På kvelden blir det også grilling, hygge og utveksling av erfaringer utenfor Hemsedal Alpin Lodge.

Program søndag
Dagens tema blir på hvordan beholder flyten og farten nedover i løypa. Fokus vil være på sporvalg og hvordan best takle hindringer i skogen. Før hjemreisen blir det foredrag i kosthold og treningsopplegg av Aslak Mørstad.

Priser Downhill camp i Hemsedal 20-22 juli
Med overnatting: 2 800,-
For ledsager: 500,-
Uten overnatting: 2 500,-
Mat, heiskort og kursavgift er inkl. i prisen.

Kontakt for påmelding
Jonas Olsson
Mx-training@hotmail.no
Telefon: (+47) 94 17 85 20