Gi ikke glipp av 3-tredagers stisykkelcamp der du får personlig feedback og guiding rundt på Hemsedal's fineste stier. Campen har hovedfokus på hvordan trene for å bli bedre stisyklist, med Aslak Mørstad og Mikael Fuglsang som trenere og guider.
Campen passer for mosjonist og aktiv konkurranserytter som liker utfordrende sykling, men som nå er klare for løfte teknikken til et høyere nivå. Alder fra 18 år, gutter og jenter.

Om campens trenerer/guider
Aslak Mørstad. Aslak har erfaring fra konkurranser både nasjonalt og internasjonalt med 20 års erfaring. Mere info om Aslak finner du på www.letth.no.
Mikael Fuglsang, "Danmarks nest beste syklist", kun overgått av sin lillebror Jakob Fuglsang. Mikael har dog holdt seg på brede dekk, og har etter hvert byttet ut røttene i Silkeborg med riktige fjell og stein på stiene i Hemsedal.

Overnatting og mat
Vi kommer til å bo i en stor og fin leilighet i Hemsedal Alpin Lodge som ligger rett ved Hemsedal Bike Park. Her har du peis og badstue og alle bekvemmeligheter. Leiligheten deles med andre deltakere på campen. Campens egen kokk sørger samtidig for at alle på kurset er mette og tilfredse under hele oppholdet.

Fredag - dag 1
Oppmøte ved Alpin Lodge kl 14.00 for kursets første tur - "Karisetrunden". Runden er en fin og lett tur på ca 2 timer. Etter sykkelturen blir det innsjekk på leiligheten, enkel servering før kurs i service, vedlikehold og innstilling av sykkelen på verkstedet til Norske Opplevelser for.

Lørdag - dag 2
Dagen starter med tur opp til de fine stiene på "Kjølen" ved foten av Skogshorn. Dagens sykling har hovedfokus på teknikk på sykkelen. På kvelden blir det videoanalyse fra dagens sykling. Kvelden avsluttet med grilling, hygge og utveksling av erfaringer utenfor Hemsedal Alpin Lodge.

Søndag - dag 3
Dette er dagen for å teste det du har lært. Vi sykler "Tottenrunden" som er en tøffere tur i grovt og bratt terreng hvor teknikk og psyke blir satt på prøve. Før hjemreisen blir det foredrag i kosthold og treningsopplegg av Aslak Mørstad.

Priser i NOK
Med overnatting: 2 900,-
Uten overnatting: 2 600,-
Mat og kursavgift inkluderes i prisen.

Påmelding og info
Jonas Olsson
Mx-training@hotmail.no
Telefon: (+47) 94 17 85 20
www.mx-training.com