• Meny for April:
Meny for april er: " HEIMELAGA SNO ispedd ein dose VILL SNO, knadd i ein 5 mådaders tid med 2 stykk 400 og ei vinsjemaskin. Halvtina i mars og djupfrose i april sånn rett i påskehøgtida. Elta opp att og lagt te heving i ein skuggeskråning rett under Vierlinuten. Fresa over med stiv kuling frå vest og pudra med noko melisdrøss som ramla ned, og pynta med noko jarnskrot. Det e bakels som ein ikkje finn maken te på desse kantar. Serverast som sers stivpynta i spesielle høve! "
Hovedretten er: VIERLI SWAG TERRENGPARK som nå er inne i den 5. måneden med fullt parktilbud.


• Kokk og kjøkkenmester:
Kokk Erlend og kjøkkenmester er Emil Fossheim har sammen med Team Vierli og Mushrom Crew, baka og knadd på denne retten i flere måneder. Og kokkelaget har virkelig fått det til denne sesongen. Bakeverket har heva seg helt siden starten i månedsskiftet oktober - november og framstår som et mesterverk.


• På gjestelista i april:
Her finner vi foruten tusener av yre påsketurister som herjet fra seg i begynnelsen av måneden, en spenstig gjeng av landets beste Twintippere.
Norwegian Open har denne sesongen lagt sin avsluttende finale i Slopestyle til Vierli. Her skal landets beste kåres og samtidig er det uttak til ungdoms VM.
Og flere aprilgjester har allerede meldt sin ankomst.

• Åpningstider:
Parken er planlagt åpen i alle helgene framover til og med 29. april. Følg med på Facebook og Camp Vierli for oppdatering!
Det ryktes om en aldri så liten 17. maifeiring i parken også:)