Sosialt samvær og hygge er hovedfokus - men dagen skal også markere og hjelpe til å dra i gang prosjektet "Geilo bak Trollbu".

For tre år siden åpnet «Trollbu» på Geilo. Hytta var en gave til kreftsyke barn i Norge fra Se og Hør-Fondet for barn med kreft i Norge. Lokalsamfunnet på Geilo setter stor pris på å være vertskap for alle som hvert år besøker hytta, som driftes av Støtteforeningen for Kreftsyke Barn.

Felles dugnadsinnsats
- Ønsket vårt er å arrangere en aktivitetsdag med hovedvekt på sosialt samvær og gode opplevelser. Vi på Geilo står sammen om aktivitetstilbudet, både ved at Høve Støtt tilrettelegger mange spennende aktiviteter, premier som gis fra vårt lokale næringsliv og i tillegg direkte pengestøtte. Dette blir en fellesdugnad. Vi vil at enda flere med skal få tilbud om å komme til Geilo og «Trollbu», forteller markedskoordinator Silje Havikhagen i Visit Geilo.

Attraktivt hyttetilbud
Støtteforeningen for Kreftsyke barn har ca. 1800 medlemmer og 3850 støttemedlemmer. Medlemmene er aktive brukere av hytta på Geilo.

- Vi er veldig takknemlig for initiativet fra Geilo. Et opphold på «Trollbu» er populært og svært etterlengtet tilbud for mange av våre medlemmer. Vi håper at så mange som mulig tar turen til Geilo sammen med oss, oppfordrer Elisabeth Hermansen, daglig leder i Støtteforeningen for Kreftsyke Barn.

Bredt familietilbud
Aktivitetsdagen starter kl. 12.00 og varer til kl. 15.00 og finner sted ved Geilo Fjellandsby på Kikut.

- Lørdagen byr på et mangfold av spennende aktiviteter for hele familien. Du kan også prøve deg mot tidligere olympiske mestre i parallellslalom -konkurranse. Hva med et oppgjør i løypa med de tidligere toppalpinistene Bjarne Solbakken, Finn Christian Jagge og Hans Petter Buraas? Deltakeravgiften på 120 kroner går uavkortet til prosjektet «Geilo bak Trollbu», sier markedskoordinator Haviken i Visit Geilo.

I tillegg tilbys det gratis utlån av ski, gratis skikort i skiheisene, hundekjøring, sparkløype, trugeløype, aking, skileik med skiinstrukskjon og dølaleikområde.