Hemsedal Skisenter har flotte forhold i bakkene og parkene. Mildværsperioden har tæret på natursnøen i terrenget, men oppe i høyden er alpinbakkene lite berørt av mildværet. På netter med kuldegrader holder bakkene seg bra langt utover dagen.


NM i Big Air og Hemsedal BigAir/Slope Style i palmehelga
Helgen 30. mars - 1. april samles både unge jibbetalenter og Norges jibbe-elite under et kombinert senior-, junior- og kidsevent i Hemsedal. NM i Big Air arrangeres av Hemsedal Freex og Norges Freestyle Forbund og vil gå i den nye Burnparken ved Hallinghovdløypa (løype 25). Konkurransen er en del av uttakskriterie for VM 2013, med NM for både juniorer og seniorer. Søndag 1. april skal de yngste jibberne ut i dyst under Hemsedal BigAir/Slope Style for barn 6-15 år.


Konserter

Påske er konserttid i Hemsedal og tettpakkede musikkprogrammet kan nytes både inne og ute. Det blir som vanlig konserter i Hemsedal Skisenter med live band flere steder i bakken. Fra den store amfiscenen på Fausko på Tuv spiller blant annet Spellemannsprisvinnerne fra Plumbo, og etter solnedgang fortsetter konsertene inne på Hemsen Nightclub med Donkeboy, Sirkus Eliassen, A-Lee & Katastrofe og Phaxx vs Tarjei on Drums.


Aktiviteter for alle
For skiglade barn blir det mange spennende aktiviteter i skibakken i påsken. Barna kan være med i tøff slopestylekonkurranse, konkurrere i storslalåmløypa og hoppe på big air bagen. Påskeaften arrangeres Gaupas Påskefest i Gaupeland med grilling, ansiktsmaling og konkurranser for barna.


Foto Kalle Hägglund.