Det gjelder både dagskort (kr 140/180), familiekort (kr 540,-) eller sesongkort for barn/voksne/familie (kr 1000,- / 1700,- / 2.900,-).

Med ett skitrekk og et skitau er det ikke blant de store. Men det er overraskende bra bakker og stor variasjon i nedfartene. Skogen er populær blant de som vil utafor preppa område. I barnebakken med skitauet er det alltid et yrende liv. Skisenteret har ellers det man forventer å finne i et skianlegg. Varmestove med kiosk. Og du må gjerne ete medbrakt niste her. Skiutleie også med telemark, snowboard og truger, samt skipreparering. Ønsker du skiinstruksjon er det egen skikole i bakken.

Snøforholda er stabile. Anlegget ligger lunt i mot nordaust slik at påskesola varmer folket, men ikke tærer så mye på vårsnøen. I alle de 5 foregående sesongene har det vært kjøring til i mai, og det regner vi med i år også. Det nye snøproduksjonsanlegget skal også sikre tidligere start og gode snøforhold til godt over påske.

Stordalen Skisenter drives på dugnad av det lokale IL Bjørn West, med god hjelp fra hyttefolk og hele distriktet. I år har det vært en veldig god start på sesongen, og det ser ut til at mange Bergensere har oppdaget dette alternativet i år.