Hvordan delta?

Send inn bilde av et sporty øyeblikk!

Du kan delta så mange ganger du vil i konkurransen.

Du kan sende inn bilder ved å laste opp fra din PC/Mac, nettbrett eller telefon. Du må da logge deg inn via din Facebook-konto. Du er selv ansvarlig for å ha innhentet samtykke til innsendelse fra eventuelt andre enn deg selv som er med på bildet.

Delta i konkurransen (tar deg til konkurranse-appen på Facebook) 

Hovedpremie

Hovedpremien er en helt unik 2-dagers opplevelsestur på luksushytta Skjelbreid Poirée for 10 personer med Ford S-Max til disposisjon. Hytta eies av Liv Grete Skjelbreid Poirée & Raphael Poirée og Ann-Elen Skjelbreid & Egil Gjelland. Den er nydelig plassert på Skjelbreid gård i vakre Hålandsdalen, Fusa, like ved barndomshjemmet til skiskytterjentene Ann-Elen og Liv Grete.

Bare en god times kjøring fra Bergen kan du og 9 av de du er glad i, nyte hytta helt alene med et uforglemmelig aktivitetsopplegg.

Enten dere er ute etter et avslappende opphold med boblebad, sauna og gastronomiske opplevelser, fysiske aktiviteter med verdens- og olympiske mestere som instruktører, eller en kombinasjon av alt dette har du nå sjansen til akkurat det. Du vil blant annet oppleve den franske hinderløypa «Parc Aventure» hvor Raphael Poirée og hans team vil ta dere med i flere spennende aktiviteter.

I tillegg får dere selvfølgelig Ford S-Max til disposisjon under oppholdet.  

Hver dag trekkes det én vinner som går til finalen utifra hvem som har fått flest stemmer den dagen.

Her ser du hovedpremien

Delpremier

Hver dag vil det kåres et favorittbilde som får en premie i posten.

Regler

Tidsperiode
Du kan sende inn bilder fra 19.mars til 31.mars 2012.

Hvem kan delta
For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre og bo i Norge.

Om hovedpremien
Hovedpremien er et 2-dagers opphold på luksushytta Skjelbreid Poirée for 10 personer, med Ford S-Max til disposisjon etter nærmere avtale med Ford Norge.

Reisen må gjennomføres i løpet av 2012 etter nærmere avtale med Skjelbreid Poirée og ut fra ledig kapasitet. Hytta er stengt i juli. Ford Norge dekker eventuelle flybilletter til Bergen lufthavn, Flesland, til en verdi av maks kr 1250,- per pers.

Drikke (gjelder ikke alkohol) til frokost og lunsj er inkludert i premien, men drikke med eller uten alkohol til middager må vinneren/deltakerne betale selv. Hovedpremien gjelder for 10 personer. Turen inkluderer blant annet en del fysiske aktiviteter i Parc Aventure til SkjelbreidPoirée. Deltakerene må veie minst 40 kg for å kunne delta. Turen er derfor ikke anbefalt for små barn.

Hvordan vinne hovedpremien
Hver dag trekkes det én vinner ut fra hvem som har fått flest stemmer den dagen. Dagsvinnerne går videre til en finale bestående av 10 finalister.

Den 31. mars velger juryen ut et vinnerbilde blant de ti som har fått flest stemmer. Etter endt konkurranse offentliggjøres vinneren på nettsidene til Skiinfo. Vinneren vil bli kontaktet per telefon eller e-post. Hovedvinneren blir trukket ut av en jury som består av Ford Motor Norge AS og Skiinfo etter følgende kriterier: a) Bildet skal representere deltageren i en sporty situasjon b) Det skal være et kvalitetsmessig godt bilde

Dagsvinnere
Hver dag kåres et bidrag som får en hyggelig overraskelse fra Ford.
Se full oversikt over regler og rettigheter