VIERLI SWAG TERRENGPARK har for tiden landets beste slopestylelinje som er tilpasset aldersgruppen fra 13 år og oppover. Konkurranseformen Slopestyle er meget krevende med flere hopp og Rails som skal forseres med vanskelige triks og stor stil.
Deltagerne er fra alle kanter av landet og flere er aktuelle som nasjonens utsendte i kommende internasjonale konkurranser.

Jeg hadde tidligere i dag en prat med NorgesCup generalen og TwinTip sjefen Paal, og stilte ham følgende spørsmål:

- Hvor mange deltagere regner dere med i de forskjellige klassene?
Totalsett blir det mellom 70-90 stk. 13-15 ca 15 personer, 16-17 ca 20 personer, 18-20 ca 30, og 21 - + ca 5-10.

- Kommer noen av de lokale telemarkskjørerne til å starte i konkurransen?
Det er en gjeng fra Hovden som kommer, de er mellom 5 8 stk.

- Fins det en NC ranking for de konkurransene som har vært?
se: www.norwegianopen.no - der finner du rankingliste

- Er det noen spesielle kjørere vi bør legge merke til, med potensiale for de store konkurransene ute i verden?
Johan berg= deltok i Jr OL, Felix Usterud - Magnus Solheim-Niklas Engebretsen - Jens Johnsen- Siver Voll, Mikkel Jøraandstad= kommende stjerner.

- Kan du kort trekke fram noen store prestasjoner av norske utøvere i internasjonale konkurranser denne sesongen?
De som er ute å gjøre de store konkurransene slik som Xgames, Dew tour osv kommer ikke denne helgen, men de er prekvallet til superfinnalen i april som også vil finne sted i VIERLI SWAG TERRENGPARK.
Dette er PK Hunder, Andreas Håtveit, Aleksander Aurdal, Thomas Dølplads, Frido, osv.. Vi har 6-8 store gode løpere i verden. PK hunder er ranket som nr 5 i verden, Andreas som nr 6, Frido som nr 12, PC fosse som nr 13, Ole Mustad nr 16, klaus Finne nr 17, Aleksander nr 20.

Hvilke ambisjoner har dere med Norwegian Open?
Norwegian Open begynte i det små med å legge stein på stein for å bygge oss opp fra en liten konkurranse til nå å være det største i Norge. I år vil vi ha denne superfinalen som er en AFP konkurranse (ala det samme som TTR er i snowboard). Neste år vil vi sikte enda høyere og ha alle konkurransene i Norge være AFP. Innen for AFP systemet er det 4 nivåer(bronse, sølv, gull og platinum).
I år er superfinalen Bronse, neste år vil alle konkurransene i Norge være bronse, mens super finalen vil være gull eller platinum.

Det vil si at Norwegian Open løfter seg fra å være en liten konkurranse til å bli en STOR internasjonal konkurranse hvor verdens beste kjørere/utøvere kommer. Klarer vi å bli AFP platinum ranket, vil vi ha samme status som X-games, dewtour osv. Det er kun pr i dag 4 slike konkurranser i verden.

Velkommen til en virkelig stor opplevelse i VIERLI SWAG TERRENGPARK lørdag og søndag.
Mer info fins på: http://www.norwegianopen.no/httpwww-norwegianopen-nohome.htm

Det meldes om nysnø i Rauland utover i uka og forholdene burde bli nærmest perfekte på konkurransedagene.
Ellers meldes det om supre forhold både i bakken og bortoverløypene. Vinterferieturistene er de som setter preg på Rauland denne uka.
WebCam fra parken ser du her: http://visitrauland.com/Skiferie/Webkamera-Vaerstasjon/Vierli-Terrengparken-2