Testperson: Andrè Sollund
Alder: 44
Bosted: Spydeberg
Ski: K2 Hardside
Bindinger: Duke

Dette sier Craft om sine tre modeller: Cool. Zero. Warm.
Cool: Holder din kropp kjølig og tørr under aktiviteter innendørs og utendørs i varmere deler av sesongen.
Zero: Holder din kropp tørr og komfortabel under aktiviteter i moderate til kalde forhold
Warm: Holder din kropp tørr og varm under aktiviteter i kalde vinterdager
......................................................................................................................................

Test 1 - Løpetur
Forhold under test: -19 grader
Sted for test: Spydeberg
Hvordan testet: Løpetur 40 min

Vurdering: Da det var rimelig kaldt under denne testen var jeg spent på om produktet klarte å holde på varmen, Zero skal ifølge produsenten fungere best under moderate forhold. Jeg hadde en tynn ullgenser og skalljakke fra Hagløfs og lue i ull på meg. I -20 grader blir det rett og slett ikke mulig å holde meg skikkelig varm, men produktet har ingen problemer med å frakte ut det som er av fuktighet. Det er nesten ikke noe lukt i trøya etter endt test.

PS! Til tross for at det var veldig kaldt så er det fullt mulig å trene med Zero i -19grader så lenge man har en noe høy intensitet under aktiviteten 

Test 2 - Snømåking
Forhold under test: -10 grader / snør
Sted for test: Spydeberg
Hvordan testet: Snømåking 25 min

Vurdering: Her kommer produktet mere til sin rett, har også under denne testen på meg en tynn ullgenser og skalljakke fra Hagløfs, samt lue. Zero holder meg varm og frakter bort fukt uten problemer. Den har god lengde i armer og i livet. Dette er et godt og behagelig treningsundertøy, som har en meget behagelig passform og sitter veldig bra på kroppen. Lite lukt etter endt test.

Fungerer best i ca -5 til +5 grader ifølge Craft. Men jeg hadde ingen problemer i -10 grader.

Test 3 - Skikjøring
Forhold under test: -9 grader og vindstille
Sted for test: Varingskollen
Hvordan testet: Tre timer med alpint
Resultat: 6 av 6
Må ha: 6

Vurdering: Har også under denne testen på meg en tynn ullgenser og skalljakke fra Hagløfs. Var førstemann i bakken og fikk noen fine turer før skoleklassene kom, kjørte intensivt i ca to timer før jeg tok en liten pause. Var skikkelig varm og tørr!! Som nevn i de to tidligere testene så er Craft Zero et veldig komfortabelt plagg, det har en tettsittende og fin passform. Vanligvis har super undertøy vært noe kjedelig rent utseendemessig, men Craft har her tatt steget ut med litt duse farger som hever inntrykket. Blir vel å gå rundt med denne på afterski i Iscghl i vinterferien!

Konklusjon: Alt i alt et meget behagelig og godt treningsundertøy som holder det som produsenten lover.
Anbefales, terningkast 6