Temperaturene ble liggende på rundt -20, med litt lokale variasjoner og noe mildere i høyden. yr.no hadde meldt betydelig kaldere, mens storm.no sine meldinger traff best i uka og helgen som var.

Hemsedal Skisenter har nå åpnet alle bakkene og åpningstidene er forlenget til klokka 16.30 for alle heiser. Sesongens første morgenskikjøring ble avholdt lørdag med frokost på Skistua klokka 07.00 og åpen heis fra 07.30. De 25 påmeldte kunne virkelig boltre seg i løypene med bakkene helt for seg selv frem til klokka 09.00. Morgenskikjøringen har forhåndpåmelding og går hver lørdag frem til 24. mars.

Forholdene i og utenfor bakkene i Hemsedal er nå svært gode, og langrennsløperne disponerer hele 120 km med preppet dobbelstpor. Løypenettet strekker seg over hele Hemsedal fra Bulien i Grøndalen, gjennom Tuv, Hemsedal Skisenter, sentrum, Ulsåk og oppover til Lykkja, med flere kortere rundløyper på strekningen. Høyfjellsløypene blir preppet til vinterferien, og løypenettet blir da på til sammen litt over 20 mil.

Vinterferien nærmer seg og bookingen merker seg økt pågang for akkurat vinterferieukene. Det finnes fortsatt muligheter for å sikre seg restplasstilbud i Hemsedal, men de beste hyttene og tilbudene går raskt.