Ismusikkfestivalen arrangeres i år for sjuende gang og arrangørene venter mange besøkende fra både inn- og utland.

Isende festivalatmosfære
Verdens ledende iskunstner Bill Covitz gjester jazz- og samtidsmusikk-festivalen. Sammen med lokale ildsjeler skal de skape en atmosfære utenom det vanlige.

- Ice Music Festival Geilo har fått stor anerkjennelse langt utenfor landets grenser. At alt er laget av is er naturligvis eksotisk, men det er også høy musikalsk kvalitet og god bredde i programmet, sier prosjektleder Ivar Haugstad.

Blant årets artister er Hilmar Jensson fra Island, Lena Willemark og Leo Svensson fra Sverige, samt de norske musikerne Arve Henriksen, Lena Nymark og Terje Isungset.

Jubileumskonsert
I år er det ti år siden verdens første ismusikk-cd «Iceman is» ble utgitt. Dette markeres ved å samle artistene fra denne plateinnspillingen til en storslagen åpningskonsert. Festivalens primus motor, Terje Isungset, har invitert noen av Skandinavias fremste jazz- og samtidsmusikere til Geilo, og byr på et spennende program i tillegg til jubileumskonserten.

I år blir det også laget en islabyrint, som er like fascinerende for barn som voksne. Festivalbilletter er allerede tilgjengelig hos Billettservice.