Tester: Marit Helland Riset
Høyde: 172
Vekt: 60
Dato for test: Helgen 28 - 29 januar 2012
Produktnavn: Devold pulse woman strap top
Str. S

Pris: 499,- Villmarks butikken
Sted for test: Hemsedal
Snøforhold under test: Ca. 70 cm herlig pudder
Hvordan er den testet: I og utenfor bakke i alpinanlegg samt i barnebakken
Aktivitet: Pudderkjøring etterfulgt av noen timer i barnetrekket og lekeområdet i Gaupeland

Om testeren
Jeg er 34 år, 172 cm og veier 60 kg. Jeg kjører en god del alpint, tilnærmet hver helg gjennom sesongen, både bakke, utom løypene samt toppturer. Utover alpint bruker jeg langrenn som treningsform om vinteren, sykler og løper i sommerhalvåret. Jeg trives best ute, men kan også forville meg inne på et treningssenter.

Test
Er du jente og kjenner at det å holde varmen er essensielt for å nyte en aktiv dag i vinterkulda, eller kanskje du føler at ull klør om du har det rett på kroppen? Da kan Devold pulse woman strap top være en super ide for deg. Selv er jeg en ordentlig frostpinne, men jeg nekter å la det stoppe meg for å oppholde meg ute i sprengkulde. Det betyr at jeg setter strenge krav til bekledningen. Det skal være varmt, bevegelig, puste og ikke veie for mye. Det som gjelder er å finne rett type bekledning for deg! Jeg har tidligere vært fornøyd med Devold sine produkter og de svikter ikke med strap toppen i pulse serien. Jeg er heller ikke overrasket over at dette produktet ikke klør.

Da jeg først testet produktet våknet jeg med en veldig vond rygg i tillegg til at gradene sank rimelig langt ned på den blå delen av gradestokken. For meg var det svært viktig å holde korsryggen varm i kulda for ikke å bli verre. Jeg visste at aktivitetene på test dagene ville innebære at jeg svettet i perioder etter fulgt av roligere tempo i kulde. Jeg skulle kombinere egen ski kjøring, på to dager med fantastiske pudder forhold, med å være med mine to jenter (2 og 4 år) på alpinski. Jeg kledde meg med strap toppen innerst og vanlig ull undertøy over. Da fikk jeg dobbelt lag akkurat på det området som hadde ekstra behov for varme. Jeg var litt spent på hva jeg ville synes om at det innerste laget ikke dekket skuldrene i kulda, men siden jeg hadde ull over var ikke dette noe problem.

Jeg tror at på en varm vårdag kunne denne toppen vært super uten ull over. Toppen er som et undertøy, trenings tøy og sports BH i et. Den former seg fantastisk etter kroppen, gir god bevegelighet, holder der den skal holde uten å stramme eller presse og siden den ikke har noen sømmer er det heller ingen ting som gnisser og irriterer. Ettersom toppen transporterer svette bort fra kroppen holder den deg varm selv om du svetter og det er kaldt ute, til og med når aktivitetsnivået endrer seg i løpet av dagen.

Dette er et produkt som kommer til å bli flittig brukt av meg, og jeg gleder meg til å ta min topp med på både topptur og langtur i marka. Når jeg kjøper min neste skal jeg vurdere en størrelse opp. Normalt bruker jeg størrelse S (til XS), men jeg er lang i ryggen og skal vurdere om neste størrelse kjennes bedre ut på lengden dersom det ikke går utover støtte egenskapene.

Vurdering (totalvurdering produkt): 6 (skala fra 1-6)
"Må ha" faktor:6 (skala fra 1-6)

Konklusjon:
Jeg trenger en til :)

 

Svært fornøyd etter siste nedkjøring i pudderhimmelen og klar for barnebakken, god og varm