Natt til onsdag kom et nytt snøfall med 15 cm med florlett pudder, og ifølge værmeldingene vil østaværet bringe inn mer i løpet av torsdagen. Alt ligger med andre ord til rette for en ny flott skihelge i Hemsedal.

Etter en litt trå start på forsesongen, er Hemsedal Skisenter nå skikkelig i gang. Totten 2 på 1450 moh åpner fredag 27. januar, og Hemsedal byr dermed på skikjøringen fra alle de tre fjelltoppene som er inkludert i skianlegget. Fra og med fredag 27. januar er det 39 åpne bakker og hele 6 åpne parker, inkludert den nye Nixon Street Park som er en konseptpark med elementer med gate inspirasjon.

Guidede off piste turer
De fine pudderforholdene sørger nå for at Skistar Experience Hemsedal fyller opp sine guidede off piste turer både i midtukene og i weekenden. Private guidede turer har vært mest etterspurt så langt i sesongen, men det er også mulig å melde seg på gruppeturer for kun 425,-. Les mer

Mil etter mil med langrenn
Det er kanskje ikke så godt kjent, men Hemsedal har ett flott tilbud for langrenn med løyper over store deler av bygda. Langrennsnettet strekker seg fra langt inne i Grøndalen, går gjennom Tuv, forbi Hemsedal Skisenter, Hemsedal sentrum, Ulsåk og videre oppover mot Gravset, Huso og Lykkja. I områdene Gravset, Lykkja, Grøndalen og Tuv er det fine rundløyper og for de som virkelig liker å gå langt kan fortsette inn i løypenettet til Golsfjellet.

Klebersteinsaften med venner
Og for de som liker å ta seg en tur ut på "byen" etter ski byr Hemsedal som vanlig på god mat, god musikk og god stemning. Nå kan du få pakketilbud til deg og dine venner som inkluderer overnatting, klebersteinaften på Hemsedal Cafe, skipass i Hemsedal Skisenter lørdag og søndag, cover til Hemsen Nightclub og sluttrengjøring for kun 1495,- per person. Ønsker du ikke å kjøpe en pakkeløsning er det selvfølgelig mulig å bestille dirkete, men forhåndsbestilling av bord er å anbefale i høysesong.

Alle foto: Kalle Hägglund/Hemsedal Skisenter

 

  Hemsedal 23. januar

 

Gummiskogen, Hemsedal 22. januar 2012.