I over tretti år har vinterbygda Geilo invitert til Spark-VM og stor folkefest. Kreativitet og idrettsglede er fellesnevner for alle deltakere i verdensmesterskap på sparkstøtting.

Spark-VM er inndelt i bedriftsstafett, trim og kostymeklasse. I tillegg er det egen konkurranse for barn klokken 12 på den store konkurransedagen 28. januar.

Vinterfest for alle
Arrangementet samler barn, unge og voksne til lek og fint lite alvor. Arrangørene håper på like mange fine og kreative kostymer som tidligere år, og ser frem til en folkefest på landets høyeste beliggende skisted.

- Spark-VM er et av våre flotteste arrangementer i løpet av året. Det er en viktig tradisjon som er høyt verdsatt av både lokalbefolkningen og våre gjester. Spark-VM skaper alltid stor begeistring og glede, og vi ser frem til å igjen ønske velkommen til vinterens høydepunkt på Geilo, sier markedssjef Møyfrid Østby Larsen i Destinasjon Geilo.

Lang tradisjon
Mange av deltakerne er gjengangere i Spark-VM. Venninnegjengen bak laget "Miss-Ja takk 2012" deltar for tredje gang, mens Sandefjord Sparkstøttingklubb har vært med hele 14 ganger.

- Deltakere med så lang konkurranseerfaring i Spark-VM ønsker vi spesielt hjertelig velkommen. De utgjør den harde kjernen, bidrar til å skape en god konkurransekultur, og trekker også andre deltakere til Geilo. Det setter vi naturligvis pris på, sier Østby Larsen.

 

Program:

Torsdag 26. januar
Kl. 21.00 Bransjetorsdag på Recepten

Fredag 27. januar
Kl. 21.00 Kick off på Off Pist Lounge

Lørdag 28. januar
Kl. 11.00 Arenaområdet åpner
Kl. 12.00 Barnas Spark VM
Kl. 13.00 Bedriftsstafett
Kl. 14.00 Start trimklasse
Kl. 15.00 Start kostymeklasse
Afterspark og premieutdeling

Søndag 29. januar
Kl. 20.00 BransjeSpark på Off Pist