Hafjell er nå mest omtalt på Facebook og nå blir vi del av Stordalen, Buchardt, Investinor og DNBs alpinkonsern!

Vi gjennomfører mer enn 250 arrangementer og startet med "HA1" i november som igjen ble Norges største sesongstart. http://www.hafjell.no/default.asp?page=158&article=902
Norges største arrangementskalender: http://www.hafjell.no/filesystem/2011/12/kalender2011_skjerm_2259.pdf

Bygget for å gjennomføre store arrangementer og uforstyrret skikjøring samtidig
Hafjell er et stort anlegg som kan avvikle store arrangementer og samtidig tilby mye uforstyrret og god alpinkjøring. F.eks. kommer Ungdoms-OL til Hafjell i 2016, og når dette pågår blir det fortsatt 35 km gode løyper ledig for andre gjester samtidig.

Gjennom vinteren kjører vi bl.a. Barnas skidag, fem Familiesøndager, Winter-tour, Påske-tour med Disney, Nikita Chicita Camp, Quicksilver Camp, Norgescup Twintip, Fartsuke, flere FIS-renn, NM alpint, MegaPark, Volcom Peanut butter railjam, Omatic Railjam og mye mer. Der det skjer vil flere være med. Coca Cola har nettopp besluttet å gå tungt inn i Hafjell og kler nå opp Hafjell Burn Park og kjører 6 store arrangementer inkludert Burn Big Air som ikke er oppført i kalenderen enda.

 

Eksempler på kombinerte arrangementer denne sesongen:

Coca Cola Cup + Fartsuke alpint + Sudden Pitch på Ryk & Reis + Familiesøndag 21-22 januar
Inntil 260 deltagere får plass i breddearrangementet Coca Cola Cup + 250 på Fartsuken som er den største alpine fartssamlingen for ungdom i Norge. Afterskiband og Familiesøndag gjør at det er noe for alle også denne helgen med normalt 4-5000 gjester. Med Gondol, flere ekspressheiser og lange, brede løyper er det god plass i bakkene og lite heiskø.

MegaPark + NM alpint 22-25 mars
MegaPark er Nordens største festival for terrengparkkjørere og er tilrettelagt for alle nivåer. 500 nybegynner og proffer samles i fire aktive dager. Samtidig arrangerer vi NM alpint i en annen del av anlegget og fortsatt er det masser av gode alpinbakker og parker ledig for de 4000 andre gjestene som kommer.
MegaPark + NM = Folkefest http://www.megapark.no og http://nmalpint2012.no

P4 Vinterlyd og Lasse Kjus Barneskirenn i påsken
Påsken er selvsagt et vinterhøydepunkt og Hafjell topper dette med P4 Vinterlyd som er en serie gratiskonserter med kjente artister. Hafjell er eneste skianlegg som besøkes. I fjor kom bl.a. deLillos, A1 og Sirius. P4 ordner selvsagt gode artister i år også. Lasse Kjus Barneskirenn er også en del av det omfattende påskeprogrammet og blir som alltid fulltegnet, bla. fordi rennvinneren kjører parallellslalom mot nettopp Lasse Kjus.

 

Arrangementsansvarlig med erfaring
Roger Hjelmstadstuen er arrangementsansvarlig i Hafjell. Han er tidligere landslagssjef i snowboard og var før det proffkjører i 10 år. Roger vet hvordan man skaper liv i bakken. Hafjell har blitt det anlegget flest snakker om på Facebook (mer enn 2000 kommentarer mm sist uke), mye takket være attraktive arrangementer (http://www.facebook.com/hafjell). Hafjell fokuserer på Gode opplevelser sammen, altså det sosiale i tillegg til gode bakker, parker og Norges beste langrennsløyper fra Rondane til Sjusjøen. Ryk & Reis, Gaiastova, Woody's, Le Ski og Quality Hotell Hafjell har alle pusset opp sine lokaler før denne sesongen for å gi gode afterski- og matopplevelser.

Akkurat nå:
I dag og i morgen trener flere fra alpinlandslaget i Hafjell. Lasse Kjus Rennskole er vårt spisseste treningstilbud og flere elever deltar nå på treningen med World Cup-kjørerene. Det er lærerikt og motiverende å trene med de beste. Det er i Hafjell det skjer...