I hele januar vil vi kjøre en egen familiepakke hver søndag der leie av ski/snowboard og gruppeundervisning med instruktør er inkludert.

Her gir vi muligheter for dem som ikke har utstyr til å låne dette. Kanskje noen også vil prøve noe annet eller nyere enn det de vanligvis kjører. Ski eller snowboard for hele familien kan hentes ut i skiutleien med Familiesøndag-billett.

Ny barneløype på Mosetertoppen.
I tillegg til nybegynnerbakkene nede i anlegget er Mosetertoppen på toppen av gondolen stedet der det utspringer mange muligheter for barn og nybegynnere. Her åpner snart barneløypen Moseterskogen som blir barnas første møte med "ordentlig skitrekk". Dette gjør at Hafjell nå har et nærmest trinnløst tilbud for utviklingen i barnas skiferdigheter.

Fra det letteste Frontyard-parken der barn kan ha sine første første skiopplevelser, via Moseterskogen som blir en ny fin begynnerløype og videre til Backyard der man får oppleve skikkelig men snill parkkjøring.

Også skiheisene følger gradene med båndheis i Frontyard og skålheis til Moseterskogen. Gondolen tar deg trygt opp og ned om du da ikke ønsker å kjøre lett nedfart helt ned igjen.

Hafjell - Backyard. Foto: Esben Haakenstad

 

 Hafjell - Frontyard Mosetertoppen. Foto Esben Haakenstad

 

 Informasjon om familiesøndag