• VIERLI SWAG TERRENGPARK, Rauland og SILKEDALEN, serveres på et ekte fat av puddersnø til årets julegjester.
Som et drømmelandskap åpenbarer SILKEDALEN seg foran oss der vi runder Vierlinuten og toppen av heisen i Terrengparken. Bare sporet fra de iherdige løypemaskinene vitner om ferdsel i denne uberørte perlen.

Erlend Larsen beskriver dette i egen E-post:
Silkedalen, Blåløypa og uvatn blir oppkøyrd med alpinmaskin i dag, ingen tracklog då god maskina er på hospitalet og blir operert for ping pung ting. Resten av løypenettet blir kjøyrdt i ettermiddag, i morgo slik at heile løypenettet er oppe og står til jolenissen kjem, mogleg i år på EL - Toro. Eit hondre å femti lange kilometer.

Tracklog 

Julegaven fra Rauland
150 kilometer av nypreppa langrennsløyper på kryss og tvers i pudderfatet. Det er litt av en julegave til tur- og langrennsfolket!
Hele VIERLI SWAG TERRENGPARK i full mundur fra romjulen av. Selv om parken også denne sesongen var først ute med park har det vært vanskelig å snølegge hele parken. Men nå er det i boks! Og til romjulen er hele parken i full drift!

Det komplette tilbudet med gratis transport og felles heiskort.
Tenk å kunne kjøre i landets beste Terrengpark, kruse i Rauland Skisenter sine allsidige bakker og avslutte med en topptur og pudderkjøring i Raulandsfjell, alt på en dag! Fullt mulig med gratis skibuss og felles heiskort. Rauland er av Dagbladet kåret som en av landets beste og mest komplette skidestinasjoner.

En tanke adrenalin ligger ennå i luften etter Heming sitt besøk.
Adrenalindunsten kan enda anes i bjørkeskogen ved Vierli. Heming, landets største Freestyleklubb hadde sin tradisjonsrike julesamling i VIERLI SWAG TERRENGPARK forrige helg. 150 elleville hovedstadungdommer boltret seg i parken både tidlig og seint hele helgen.

Heimelaga eller VILL? Høres ut som ei kokebok, men...
Ikke fullt så enkelt å kombiner dette når værgudene slenger fra seg både det ene og andre. Oppskriften på heimelaga er: Strøm, vann, kompressor, kanontårn og en dasj kuldegrader. Dette blandet sammen av en gjeng døgnville fagarbeidere, blir det HEIMELAGA SNO !
Den ville snøen kommer når den vil, fyker dit den finner for passende og gjemmer seg ofte inni bjørkeliene. Og der er det pudder så det holder.

Været?
Tja, det blir som det blir Heldigvis!

Video fra VIERLI SWAG TERRENGPARK, Sondre Hylland. (Snowboardlandslaget sin rekruttrener)  

Video med pudderkjøring fra Raulandsfjell med Sondre Hylland. 

Video fra Rauland - Vierli med bl. a. Stian Solberg og Andreas Y. Wiig.

Alle bilder er tatt av Helge Jenssen