Det milde været gjør at vi dessverre må skyve sesongåpningen ytterligere en uke frem, sier driftssjef Andreas Smith-Erichsen i Hemsedal Skisenter. Vi trenger ikke mange dagene med kulde for å legge relativt store mengder med snø, men slik værforholdene har vært frem til nå, klarer vi ikke å legge snø. Vi følger værvarslingene ekstra tett i disse dager, og håper at meldingen om kulde i slutten av neste uke slår til. Snøen vi har fått produsert i Roni, og i Hallinghovdløypa i Fjellheisen har holdt seg bra i mildværet. Vi trenger kun noen få dager med kulde for en åpning i Fjellheisen, så vi jobber nå mot at det blir sesongåpning fredag 18. november.

Hemsedal klarkjør seg for sesongstart
Selv om snøen uteblir så begynner butikkene i Hemsedal å fylles opp med vinterens nyheter. En del tøy og ski er på plass, og det er fortsatt mulig å gjøre gode kjøp på fjorårets varer. Blant annet har Skistar Sportshop Hemsedal salg og holder åpent i helgene.

Skogstad Hotell holder også åpnet som normalt, og er du sugen på litt uteliv er både Elgen, Bistroen og flere Hemsedals utesteder åpent i helgene.

For de som ønsker sesongpass er det mulig å kjøpe på Hemsedal Alpin Lodge lørdag og søndag klokka 09.00-16.00.