Hver av de fire utfordringene i Challenge Lillehammer er spennende. Kombinasjonen er fantastisk! Challenge Lillehammer er Norges beste kombinasjon av skikkelige opplevelser sier Vidar Svanemyr, reiselivssjef i Lillehammer Turist.

I Lillehammer har fire store aktivitetsleverandører sammen utviklet en pakke med fire utfordringer over tre dager tilpasset vennegjenger med guts.
• I Lillehammer Olympiske bob- og akebane er det bare maks fart som teller når gjengen skal kjører hjulbob nedover den 1370 meter lange bobbanen med opptil 3,5 G i svingene. Det var 15.000 gjester i bobbanen i fjor.
• I Hafjell Bike Park sykler gjengen en hel dag i de 14 løypene (25 km) med grønn til svart vanskelighetsgrad. Mestringsfølelsen er enorm. Hafjell hadde 8.500 downhill sykkelgjester i fjor. Flertallet trives best i blå og røde løyper.
• I Hunderfossen Høydepark er balanseevne, koordinasjon og kontroll på høydeskrekken stikkord ettersom man klatrer oppover i løypesystemene. Høydeparken hadde 6.500 klatrende gjester i fjor.
• I Norges heftigste raftingelv, Sjoa, sørger GoRafting for at alle får prøvd seg i de frådende strykene. GoRafting hadde 2.500 gjester i fjor.

I Lillehammer Olympiske bob- og akebane blir den olympiske ånd brått en realitet for alle. Mesterskapets mest fartsfylte disiplin er heftig.
Erik Ulateig, direktør i Lillehammer Olympiapark

Hafjell Bike Park er referanseanlegg i Europa innen downhill. Det må oppleves hvordan det er å gli fra kurve til kurve i de tilrettelagte og fartsfylte løypene.
Ole Farmen, daglig leder i Hafjell Alpinsenter / Hafjell Bike park

Sjoa er viden kjent for sine stryk. Det gir et enormt kick å ri på bølgene sammen med venner som gir alt.
Stein Erik Gaustad, daglig leder i GoRafting i Sjoa

Når hopplandslaget synes det er skumlere å klatre i Hunderfossen Høydepark enn å hoppe i Harikov så har vi gjort det spennende nok føler vi.
Hogne Høstmælingen, direktør i Hunderfossen Familiepark / Hunderfossen Høydepark

Tre dager med Challenge Lillehammer gir mye å fortelle om når man er tilbake på jobben.
Jordi Somers, daglig leder i Hafjell Booking

Mer informasjon om pakken