SnowWorld tilbyr Nederlands beste skiopplevelse, 365 dager i året. De to innedørs skianleggene i Zoetermeer og Landgraaf har henholdsvis 3 nedfarter opp til 210 m lange og 10 heiser/lifter, og 5 nedfarter og 9 heiser/lifter. Den lengste nedfarten i Landgraaf er på 520m, har 6-seters stolheis og afterski i hytte ved "midstasjonen".

Utenom aktivitetene i snøen kan man her planlegge vinterferien i Alpene, shoppe vinterutstyr, spise godt, og more seg på en livlig afterski. Landgraaf har også et 4-stjernes hotell med 100 rom og 420 senger. Begge SnowWorld-anleggene har gode helsestudioer, med det siste av utstyr, og man kan både delta i organisert trening, eller slappe av i wellness-senteret.

14. oktober 2011 - Verdenscup i Landgraaf
Også i år er SnowWorld Landgraaf vertskap for LG FIS Snowboard World Cup Parallel Slalom. Dette er en bekreftelse på at SnowWorld er anerkjent som et skianlegg for toppidrett. Per i dag har mer enn 2000 utøvere fra 20 forskjellige land planlagt treningsopphold i SnowWorld Landgraaf, blant annet Manfred Moelgg, Giuliano Razzoli, Christof Innerhofer, Romed Baumann, Maria Riesch, Silvan Zurbriggen, Fidier Defago og Tanja Poutiainen.

Flere verdenscuplag (Italia WC herrer SL, Italia WC damer, Italia WC DH herrer, DSV WC damer, ÖSV WC herrer Speedgruppe, Finland damer WC-lag) velger SnowWorld som treningssted på grunn av kombinasjonen av det moderne 4-stjernes hotellet, treningsfasilitetene, helsestudio, spa og badstu.

Trening i SnowWorld
SnowWorld gjør sitt ytterste for at treningsforholdene skal være optimale sommeren 2011,og de første reservasjonene har allerede blitt gjort.

I perioden fra fra 1. juli til 15. oktober vil bakken være spesielt tilrettelagt for de profesjonelle. Bakken blir delt inn i 4 nedfarter, og forholdene vil være av typen veldig isete/hardt eller medium isete/hardt. Sammenlignet med tidligere år vil nedfartene være enda mer variert, med to bratte heng for å gjøre treningen enda mer utfordrende. Nedfartene vil være sikret med FIS B sikkerhetsnett. Nytt av året er 4 terrengendringer og ny startrampe. Det er også mulig å plassere ut flere staur.

Naturligvis er det også mulig å trene utenom de faste treningstidene, men sikkerhetsnettene vil da være borte, og snøtypen i nedfartene vil være tilpasset vanlige skiløpere og snowboardere. Treningsøktene kan legges mellom 07.00 og 21.30, og det er obligatorisk å reservere på forhånd.

Hotell SnowWorld
Kombiner trening med overnatting i SnowWorld Landgraaf. Det nye sportshotellet har 420 senger fordelt på 100 rom. All rom er har moderne interiør, air condition og flatskjerm-TV. Det finens også en rekke aktiviteter man kan delta i utenom treningen, som for eksempel mountain bike, go-cart, BMX, svømming, innendørs fotball og innendørs klatring. SnowWorld tilbyr en rekke forskjellige pakkeløsninger fra € 35,- og € 90,- per dag per person.

Flere fordeler:
- Fra bakken til hotellrommet på 2 minutter
- Fra bakken/hotellrommet til helsestudio på 1.5 minutter
- Fra bakken til ski/snowboard-service på 30 sekunder
- Til loungen med gratis wi-fi og videoanalyse på 45 sekunder
- Til sentrum av byen Heerlen på 5 minutter

Bestilling:
For å bestille sommertreningsopphold i SnowWorld Landgraaf for laget ditt, fyll inn reservasjonsskjemaet (excel-format), og send det på fax til +31 - 45 547 0629 eller e-post til: skiteams@snowworld.com. Vi er også tilgjengelige på telefon +31 - 45 547 0742

Brosjyre for lag

Du kan også besøket nettstedet www.snowworld.com for mer informasjon.