Trysilfjellet er blant de skidestinasjonene som har mye å by på i sommer, og Jan Hatten forteller om noen av hans forslag til hva du kan gjøre på Trysilfjellet i sommer.

Har dere en hovedattraksjon om sommeren (tur, aktivitet, severdighet)?

Trysil har topp 7 tilbud - 7 spennende topper for familien å gå til, overkommelig og varierende, sier Jan Hatten i Trysilfjellet.

Fottur: Har dere en spesielt kjent fottur dere vil anbefale deres gjester?

En tur jeg vil anbefale er fjellturen 1132. Turen går til toppen av Trysilfjellet som årlig besøkes av 4-5000 mennesker. De som bestiger toppen får gratis diplom og på klarværsdager ser man helt til Rondane og langt inn i Sverige.

Sykkeltur, stisykling: Har dere en spesielt kjent sykkeltur dere vil anbefale deres gjester å ta?

Trysilrittet trasseen er merket og er på 75km, selve rittet går lørdag 9. juli, men den er åpen for alle som vil ta en flott treningstur. Totalt har vi 15 merkede turer for familien. Vi har også et stort utvalg av mer avanserte turer for de som er viderekommende.

Heiser: Har dere åpne heiser om sommeren?

Nei, ingen heiser er åpne om sommeren

Har dere nye aktiviteter siden sist sesong?

Ja, vi har nye aktiviteter, og det er blant annet: Guidet tur til bjørnehi, Gudiet fjellvandring i og ved Fulufjellet nasjonalpark. Guidet skogstur med fokus på geologi og biologi, som blir ledet av erfarne og dyktige guider.

Andre aktiviteter: Hva er deres andre aktiviteter som er populære om sommeren, og spesielle for dere?

Trysil har bever- og elgsafari, familierafting, dreive nedover Trysilelva på store trygge treflåter, ridning, og et utrolig bra fiske med Europas eneste tilbud om fiske fra driftbåter. De siste årene har Trysil helt klart hatt blandt Østlandets beste golfbaner mht greener og fairway, en spennende skog- og fjellbane som bør prøves, sier Jan Hatten.

Har dere egen løype, område eller terrengpark for downhill sykling?

Nei, ingen spesielle løyper for downhill, annet en det som finnes av stier i alpinanlegget og ellers i området.

Er det andre ting du ønsker å fortelle om Trysil?

Vi har mer enn 30 aktiviteter hver dag i sommerferien. I tillegg kan du finne billig overnatting med høy standard Så det er ikke mangel på tilbud her i Trysil i sommer. Og ikke minst vil jeg ønske alle en GOD SOMMER!

Her finner du billig overnatting i Trysil i sommer