Grunnet visse omstendigheter, er danskene avhengig av å bruke anlegg i sine naboland til å avvikle nasjonalt mesterskap. Dette året er superparken i VIERLI valgt som arena.
Vi setter umåtelig stor pris på at det Danske Snowboardforbundet har valgt VIERLI til dette mesterskapet, sier Erlend Larsen. Han kan love en spektakulær arena med internasjonal kvalitet til de Danske Drenge.

SBX løypa, boarderkross, byr på den aller største utfordringen. Danskene har utøvere i topp verdensklasse innen denne grenen, og det å bygge en fullverdig løype er en stor oppgave. Grunnet en kald og snøfattig vinter er det umulig å bygge løypa i den opprinnelige traseèn. Likevel kan Vierli stille opp med en spektakulær SBX løype som helt klart vil skille ut de beste.

DM, Dansk Mesterskap i Snowboard vil foregå hele uka. Danskene legger mye i det sosiale samværet, og derfor er hele uke 14 satt av til øvelsene. Dansk Mester skal kåres i PSL, parallell slalåm, SSL, storslalåm, SBX, boardecross og SL, Slopetyle.

Dette mesterkapet og den mediaomtalen det vil bringe, vil helt sikkert sette Telemark og Vierli i Rauland på kartet. En uvurderlig Telemarksreklame, mener Torben Andersen i VISIT RAULAND. Han skryter uhemmet av suksessen til VIERLI SWAD TERRENGPARK, som to ganger er kåret til landets beste. Nå er VIERLI og TELEMARK på full fart ut i verden for å vise at det var her det hele startet. Det nye " Fyrtårnprosjektet", Morgedal, Gaustatoppen og Vierliparken i Rauland, er et samarbeide mellom distrikter og grunneigere, og vil virkelig ut i verden å markedsføre Telemark som ski og brettsportens mekka !