Over 600 deltagere er ventet til terrengaparkfestivalen MegaPark, som er unik i sitt slag i Norge. På MegaPark møtes proffene og de ferske kjørerne, og de kjører sammen i terrengparken i Vangslia.

Med god hjelp fra magasinet Fri Flyt, og deres parkekspert Laffa Mattson, har terrengparken til Oppdals egen parksjef Frode Norbeck blitt dobbelt så stor. To svære hopp, ett på toppen av Vangslia og ett lenger ned, pluss en ny rød linje i den vanlige parken og ei nyoppusset slopestylelinje med tre supre hopp på linje venter deltagerne. I tillegg til et utall rails og jibs.


- Vi har fått store snømengder i Oppdal den siste uka, og når denne fantastiske parken viste seg i strålende sol i dag, fikk jeg nesten tårer i øynene. Helt vanvittig! Jeg fikk så vidt prøvd hoppene, og makan til moro skal man lete lenge etter, selv når man er godt over 30. Litt av en lekeplass, sier aktivitetsleder og pressekontakt i Oppdal Skisenter, Tore Meirik.


MegaPark har vært fast i Oppdal de siste seks årene, og festivalen har blitt bedre og bedre med årene. Noen få deltagere fikk prøvehoppe ett av hoppene i dag, og norgesmester i big air, Espen Bergh fra Oppdal, er ikke i tvil:

- Denne parken er i verdensklasse! Herlig!