Med søndagens halfpipe-NM i Tryvann friskt i minne, er det nå klart for å fortsettelsen i Trysil.

Til NM kommer noen av verdens beste snowboardere. Rekruttlandslages Silje Norendal (17) fra Kongsberg har hatt sitt internasjonale gjennombrudd denne vinteren med en tredjeplass I TTR 6Star Burton US Open og sølv i European X Games. Søndag tok hun gull I halfpipe-NM - vil vi se enda flere gull fra Silje?

Ulrik Badertscher (22) fra Hakadal og søndagens gullvinner I halfpipe-NM Roger Kleivdal (23) fra Geilo er også på plass. Per Iver Grimsrud (27) fra Øyer, Stian Sivertzen (23) fra Kongsberg, Fredrik Austbø (22) fra Stavanger og Mikkel Bang (21) fra Rodeløkka tar turen til Trysil, denne gangen som tilskuer, grunnet en skade. Dette er en perfekt mulighet til å møte hele det norske snowboardmiljøet.
Følgende grener står på programmet i Trysil: slopestyle, big air og snowboardcross.

Åpner med snowboardcross
Jonte Grundelius, som er landslagstrener i snowboardcross, gleder seg til rennet på torsdag. Han tror at de fleste kommer til å ha det moro i løypen som er laget.
- Stian Sivertzen (23) fra Kongsberg er en selvfølgelig en stor favoritt, men han kan nok få en tøff kamp mot Christian Ruud Myhre (19) fra Kongsberg, forteller Grundelius. Han forteller også at han er gira på å se juniorene i løypa.
- Det beste med NM er at freestyle-folk kommer og kjører snowboardcross og det blir alltid en hard kamp både verbalt og i løypa, ler han.

Hvem vinner kongepokalen?
NM inngår som en av konkurransene i NorgesCupen. Det skal kåres Norgesmestere i alle grenene, det kjempes også om overalltitler og det skal deles ut Kongepokaler til en gutt og en jente. I tillegg er det 40 000 kr i premiepotten. Ta del i det beste Norgesmesterskapet noensinne. Vi gleder oss, håper vi sees.

Mer info: http://www.snowboardforbundet.no/?page=1753