- Familieukene er en suksess og vi ser at antallet som bruker muligheten blir flere fra år til år, forteller salg og markedssjef Kenneth Larsen i Hemsedal Skisenter.
- Mange familier kommer også tilbake flere år på rad, så det er klart at både barna og foreldrene trives. For småbarnfamilier er nok det store barneområdet en avgjørende faktor. Her er heisene og bakkene tilpasset de yngste skikjørerene, og heisbetjeningen er ekstra påpasselige og hjelpsomme. Med Hemsedal Alpin Lodge har også barneområdet fått et kjempeløft med restaurant, dagligvarebutikk, sportsbutikk, skileie og ikke minst høystandards leiligheter i praktisk ski inn/ski ut beliggenhet. Midt i barneområdet er det anlagt grillbuer og sitteplasser, og vi ser at mange barnefamiliene setter stor pris på denne muligheten, avslutter Larsen.

Familieukene i år er lagt til ukene 50, 2, 13, 14, 15 og 17. I disse periodene er det kampanjetilbud på overnatting, skipass, skileie, skiskole og på barnepass i Revehiet. Eneste betingelse er at familien bestiller minimum 4 dagers skipass og 4 netters overnatting, samt benytter kampanjekode ved online bestilling. Kampanjen går ut sesongen, og det er fortsatt ledige plasser igjen. Neste sesongs familieuker blir i uke 50, 13, 16 og 17, og kan bestilles fra mai.

Les mer og finn kampanjekode på http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Barnas-Hemsedal/Familieuker/

Foto: Skistar