SUPERT LANGTIDSVARSEL
Værvarselet er meget hyggelig lesning om dagen. I hvert fall for alle som liker å kjøre på ski i strålende solskinn. Meteorologene melder litt snø på fredag, men deretter sol sju strake dager. Driftssjef Jan Linstad i Skistar Trysil smiler bredt om dagen og får mange hyggelige tilbakemeldinger.
- Akkurat nå er det ingen sak å drifte et skianlegg. Bra skiføre, sol og blå himmel, gir fornøyde gjester. Nå gleder jeg meg til helga, da skal jeg ut i bakken og bare nyte, sier han.

PERFEKT FOR CARVING
Skiføret er altså på sitt aller beste om dagen. Underlaget er fast og perfekt for carving. Alle Trysils heiser går og forholdene er mildt sagt gode. Midt i mars er dagene lange og sola er oppe når tidligski begynner klokken 7 om morgenen onsdag og lørdag.
- Tidligski i Høgeggas svarte bakker er en perfekt start på dagen. Der får du frokost også, sier Linstad.

TRYSIL360
Er du sugen på afterski, lyst på noe godt å spise, eller teste en av Trysils mange aktiviteter? Trysil360.com gir deg oversikt over alt som skjer på og rundt fjellet.
- Det er bra trøkk på afterski i helgene. Og det er litt av hvert å velge mellom. På Laaven er det alltid full fart, Stallen på Knettsetra og Ski-Pub´n kjører livemusikk, det samme gjør Skihytta og Puben Sankt Olav, forteller Linstad.

Bildene er tatt av Ola Matsson