Det er godt med snø i terrenget, mellom 70 og 80 cm, men snøen vi har fått denne sesongen er lett og fluffy og uten hold. Det fører til at man kan risikere å slå gjennom her og der, dess bredere planker dess sikrere off-piste.

Temperaturen spenner fra -11 til -16 i dag, og det er veldig fint nå som solen også har begynt å varme litt. Barneområdet på vestsida ligger jo i solhellinga så der er det fint for barna til tross for kulden.

Vi tester ut Tubing og har laget en egen renne til dette formålet.

Aktiviteter i bakken

Det er knallforhold i bakkene nå, og du kan nyte skidagen i bakken helt til klokka 16:30. Ta med barna en tur innom barneområdet på vestsida- der har det kommet til et nytt akeområde, to små hopp og en slalomløype. Ellers vil det være Hoppekonkurranse, Vaffeltirsdag, Zip luge og Kvitfjellbamse. Her kan du laste ned vinterferieprogrammet

Jibbekurs: I den nye Juniorparken er det perfekt å bli introdusert til jibbing. I uke 8 har Kvitfjell Skiskole jibbekurs for barn mellom 6 og 10 år. Kurset blir holdt 24 og 25 februar (10:00-11:30) pris er 600 kr per pers.

Uten ski

GudbrandsGard Hotell kjører pianobaren i gang klokka 19:00 og klokka 16:00 på lørdag. Hotellet har også en flott relaxavdeling som er åpen for alle; gratis for boende på hotellet, ellers koster det 100 for voksne og 50 for barn.

Tyri-Hans tunet på vestsida fyrer opp grillen på torsdag. Plumbo-Lars spiller i afterskien "Fjøset" lørdag. Det er satt opp buss fra Tyri-Hans til mellomstasjonen klokka 20:00 på lørdag.

Studio-H/White Mountain Sport kan du foruten, å ta kakao i cafèen, leie skøyter og teste den nye skøytebanen. Husk å lei skøytene før heisene stenger.

 

 Foto: Esben Haakenstad