Galskapen er like rundt hjørnet så vær rask og sett av datoen 4. - 6. mars 2011. I år spares det ikke på kruttet, Snowstock vil lage et party for alle med fokus på en hoppbakke som gir utøverne fritt spillerom. Kong vinter har viet Kongsbergfjellene mengder med snø noe som har gitt oss mulighet til å lage et storslått hoppanlegg.

Den tradisjonelle Bad Ass Of The Year (BAOTY) finalen vil bli avholdt på lørdag ettermiddag. Tidligere vinnere er blant annet Anders Backe, PK Hunder, Thomas Dølplads og Fridtjof S Fredricsson. Dukker det opp et nytt stjerneskudd i år?

I tillegg blir det langrennsprintkonkurranse, is-klatringskonkurranser, alpinrenn, motorshow før det hele avsluttes med det tradisjonsrike turlangrennet Knuteløpet!


Fredag 4. mars
15:00 Offisiell Landsrenn og NM Twintip BigAir trening
18:00 Isklatring
18:00 Arrangement for ungdom med konserter og konkuranser


Lørdag 5. mars
08:00 Trening start
10:00 Landsrenn og NM Twintip BigAir rennstart
10:00 Isklatring
11:45 Barnival
12:40 Tour de Snowstock
13:50 NM Freestyle BigAir finaler
15:35 BigAir Badass of the year finale
16:00 Show med Gatebil
16:15 CrossBoard
16:40 Alpin renn
17:00 Afterski i funkelia
22:00 Konsert på Privat bar & Cafe


Søndag 6. mars
Knuteløpet
Påmelding fra 07:00 til 10:00
Buss til Bolkesjø, skiløype tilbake til Skisentret

 

Hvorfor?
- hvorfor ikke??!! Snø er bra! Ideen om SnowStock stammer fra freestyle miljøet i Kongsberg og målsetningen er at dette skal være en "gathering" for alle som synes snø er bra og ski er gøy. Festivalen åpner for ei stor leikegrind, vi kan ha det moro sammen og bli bedre kjent. Festivalen er non-profit, alle jobber gratis og dermed kan vi gjøre akkurat som vi vil.

Hva?
SnowStock er en skifestival, for og av folk som er glad i å leke på snø. Vi tar høyde for å samle folket til en skikkelig ski opplevelse som tilbyr litt av alt; underholdning, konkurranser, stunts og action i en adrenalin pakke man helst ikke bør gå glipp av. Vi sørger for utfordringene, underholdningen, premiene, profilerte gjester og halsbrekkende stunts, for at dere skal ta turen ut i det fri, og nyte et spektakulært show. Barna får full oppmerksomhet på lørdagen med egen barnival hvor skiskole og kjendiser inngår.