Godt vs. dårlig vinterferievær
Været er hovedtema i dagens aviser; en nevner Sibirkulde, en annen melder om solkremvær. Ved gjennomlesing av artiklene er imidlertid begge aviser enige om at det ligger an til å bli en fin start på uke 8. I Kvitfjell meldes det sol i helga og mer sol fra midten av neste uke:
Se værmelding for Kvitfjell
Etter oppgraderingen av YR.no på slutten av desember leverer denne tjenesten meget pålitelige varsler for Kvitfjell sin del.

Lysere tider = flere timer i bakken
Uansett vær, så går det går mot lysere tider, og herlige dager i bakken venter. Fra 4. februar og til sesongslutt er ordinær åpningstid: 09.30-16.00. I tillegg er heisene i drift fram til 16:30 alle fredager og lørdager, samt alle dager i uke 8 og i påsken.

Overnattingsmuligheter
Det er fortsatt mulig å sikre seg overnatting i nærheten av bakker og løypenett i Kvitfjell i vinterferieukene. På GudbrandsGard Hotell kan man sikre seg overnatting fra 745,- pr pers, på Ole Kristian Furuseths leilighetshotell på vestsiden kan en familie på fire sikre seg 5 dagers overnatting for 6600. Kvitfjell Booking har hytter og leiligheter på begge sider av fjellet. Prisen starter på 285,- pr pers pr natt.

Se restplasser på Skiinfo