Ved å melde deg inn i snowboardklubb, eller å verve folk til å bli med i snowboardklubb kan du skaffe DIY snowboardparker der du bor. Sjekk www.operasjonrekkverk.no.

Bli medlem i snowboardklubb og få gratis rails der du bor
- Snowboardforbundet har fått rails for 3 millioner kroner av Sparebankstiftelsen DnB NOR, forteller generalsekretær i Snowboardforbundet Dagfrid Forberg og fortsetter: - Med 700 meter rails, spader, verktøy og shapekurs vil vi gi snowboardere over hele landet muligheten til å lage sine egne snowboardspots helt gratis.
- Men for at klubbene skal få DIY snowboardparker må du melde deg inn i snowboardklubb! De klubbene som får flest medlemmer får de feteste snowboardparkene. Så her er det bare å gå inn på www.operasjonrekkverk.no og melde seg inn og verve venner for at du skal få en bra snowboardpark der du bor, forteller Forberg.

Er det ikke en railspot der du vil at det skal være kan du melde deg inn i Frikjørerlosjen, snowboardnorges landsdekkende klubb, som setter ut railpakka der de får flest medlemmer.
Parkkiten består av forskjellige modulrailer, modulbokser, opp- og ned-kinker, butterbokser, spader, shaperake og verktøysett. I tillegg skal alle snowboardklubbene få kurs i montering, vedlikehold og bygging av parkelementer for hånd.
- Siden det er modulrails kan parken lett monteres og demonteres og bygges ut, forteller Forberg. - Og sammen med en god gammeldags spade er mulighetene for moro uendelige.

På tide å bli med i snowboardklubb
Ved å melde deg inn i snowboardklubb nå blir det ikke bare superbra DIY snowboardparker til hele Norge, i tillegg får alle vanlige medlemsfordeler som gratis Playboard i posten hele året. På www.operasjonrekkverk.no kan du etterhvert også se hvilke klubber som ligger an til å vinne de største DIY snowobardparkene og hvilke klubber som må gjøre en større innsats.