Weekendbussen fra Oslo og Drammen inkluderer weekend skipass for 995.-

Samarbeidet mellom Sogn og Fjordane Ekspressen og Hemsedal har den fordelen at bussen går direkte uten 45 minutters stopp på Gol.

Bussen går hver fredag kl.14.40 fra Oslo Bussterminal og kl 15.40 fra Drammen og vil være i Hemsedal ved 18.50 tiden. Det betyr at det er tid til kveldsskikjøring frem til 21.00.
Returen på søndager er kl 13.45 (starter da ved Hemsedal Alpin Lodge)og plukker så opp i sentrum og på Ulsåk. Denne bussen har ikke langstopp på Gol men går direkte mot Drammen og Oslo.
Ønsker man å ta bussen 16.45 fra Hemsedal på søndag er dette også mulig, men den vil da ha 45 minutters pause på Gol, og bussen tas fra busstoppene til Sogn og Fjordane Ekspressen (ikke fra Hemsedal Alpin Lodge men ved RV 52).

Pakkeprisen på kr 995.- inkluderer tur/retur buss Oslo/Drammen - Hemsedal og weekendskikort (fredag kveld + lørdag og søndag). Tillegg på kr 45 for skipasskort hvis man ikke har det. Bussene er merket Hemsedal og pakkeprisen betales på bussen ved påstiging. Plassgarantien til Sogn og Fjordane Ekspressen gjelder, så det er ikke behov for forhåndsbestilling.