NYHET alpint
Kjøper du Skikort-Gol, kan du nå kjøre i alle skiheiser både i sentrum og på Golsfjellet.
Eksempel på pris: 2 dagers kort 7-15 år/senior: 410,- og voksen: 550,-

Ønsker du å kombinere shopping med en tur i slalåmbakken, tilbyr Gol Skisenter sentrumsnære opplevelser i solsiden av Hallingdal hver dag i jule og nyttårshelgen.

På Golsfjellet åpnet Storefjell Ski- og Akesenter den 31. desember, og Golsfjellet Alpinsenter i Bualie håper å kunne åpne 25 desember. Alle skisentrene er også gode utgangspunkt for langrennsturer.

LANGRENN
Solseter Skiarena - 7 min kjøring fra Gol sentrum opp RV51
Er oppgardert og utvidet og er nå et av Norges største og flotteste langrennscrossanlegg.

Langrennscrossarenaen inneholder blant annet en rundløype som er tilstrekkelig kupert til at alle varianter innen diagonal eller skøyting må benyttes. Den inneholder en dosert svingløype for å trene kjøring i nedoverbakker. Videre er det to bakker med kuler (små og store). Anlegget kan benyttes både med klassiske ski og skøyte ski. Her finner du lysløyper på 2, 3 og 5 kilometer i et variert skogsterreng.

Det er også runder på henholdsvis 7,5 og 20 kilometer. Sistnevnte er koblet sammen med løypenettet på Golsfjellet. Varmestugu på 40 kvm i tillegg til grillhytte.

Treningsarena for skiskyting med egen standplass og 10 skiver. Begge anlegg har installert lys slik at det også kan benyttes på kveldstid til klokken 22.
Dessverre er det ikke nok snø ennå - men det blir forhåpentligbis en mulighet for å teste anlegget snart.

NYHET!
Nye spennende trasèer ved Nystølfjellet. Flotte løypemuligheter i område rundt Gol sin høyeste topp på 1296 m.o.h., et flott terreng med nesten uberørt natur og lite hyttebebyggelse.