Familieparken kompletterer familiekonseptet i Hafjell med utspring fra Mosetertoppen som ligger ved toppen av Gondolen.

Ordføreren i Øyer, Mari Botterud klipte snora og slapp en sverm av ivrige barn inn i parken. Mange storfornøyde gjester møtte opp til åpningen i det strålende været på Mosetertoppen.

Familieparken kompletterer familiekonseptet i Hafjell med utspring fra Mosetertoppen som ligger ved toppen av Gondolen. Nyheten for i vinter består i en 100 meter lang båndheis som er et rullebånd man står med ski eller brett på. En enkel heis som alle behersker. Bakken har masse lekeelementer i form av små hopp, kuler og railer. Enkle elementer som de fleste mestrer, men som gir større utfordringer enn kun flate bakker.

Det var mange som møtte opp og hørte ordfører Mari Botterud snakke pent om bygda si med Hafjell Alpinsenter som en av motorene. Ca 17000 gjestesenger i bygda er formidabel økning siden OL skrøt Botterud og klipte snora til den nye familieparken.

Det var trengsel ved snora og ungene myldra nedover den nye parken så fort ordføreren hadde klipt snora. Botterud kom elegant etter på sine nye ski, bytta ut med et par legendariske Vielhaber ski.