Eventene er samlet under navnet Hemsedal Snowsport Weekend, og markerer at skisesongen endelig er skikkelig i gang.

Skistar Sportshop Skitesthelg
Lørdag og søndag, 4-5 desember, arrangeres den årlige og tradisjonsrike skitesthelga i Hemsedal Skisenter. En rekke ledende leverandører av ski- og snowboardutstyr og tilbør stiller med sine merker, og det blir blant annet mulig å testkjøre Atomic, Blossom Ski, Dynastar, Fischer, Henryx Skis, Liberty Ski, Lokomotiv Skis, Moment Skis, Movement Skis, Nordica, Rossignol, Salomon, Scott, Ski Logik, Stöckli, Surface Skis, Vølkl, Whitedot Freeride/Steepzone, G3 Skis, 4 FRONT Skis, Burton, Rome Snowboards, Technine Snowboards, Black Crows, K2 Rider, K2 Ski, Lizzard og Elan. Av andre som væl være på stand er Rottefella, Leki, Pock og Uvwx. Og Swix vil være på plass med en preppestand.

Alle er velkomne til å testkjøre ski- og snowboardutstyr, og å ta en utstyrsprat med leverandørene. Produsentene vil være på plass utenfor Hemsedal Alpin Lodge fra lørdag morgen kl 09.00, og hele dagen lørdag og søndag. Det er gratis testkjøring og muligheter for gode tilbud. Skistar Sportshop betaler for anledningen hele kr 1000,- i pant på dine gamle ski ved kjøp av nye.

Barnas Vinter Kick Off
Det meste av barneområdet er nå åpent og på lørdag blir det en egen kick off for barna i barneområdet. Det blir et tettpakket program med hyggelige aktiviteter og uhøytidlige konkurranser.

Program Barnas Vinter Kick Off:
Kl 10.00 - Hoppkonkurranse for de minste
Kl 11.00 - Kidz Ski Racing
Kl 12.00 - Pølser og saft i Egilskogen
Kl 14.00 - Kids Slope Style
Kl 15.00 - Drakamp mellom Hemsedaldyra og barna

Hemsedal Junior Park Attack
For de litt større barna blir det konkurranse oppe i den nye Hemsedalparken. Hemsedal Junior Park Attack er en slopestyle konkurranse for unge ski- og snowboardkjørere i alderen 6-15 år. Deltakerne er delt inn i 9 forskjellige klasser, og de åtte beste kjørerne fra hver klasse går videre til finalen. Mer info på www.skistar.com/no/Hemsedal/Events/


Se live webcams fra Hemsedal