SWAG KID CAMP 2010 med 40 deltagere i alderen 7 - 15 år, skal under kyndig veiledning av etablerte SNOWBOARD instruktører tilegne seg stor kunnskap i drømmeparken.

Drømmepark
For det èr virkelig en drømmepark som åpenbarer seg på den gamle setervollen i VIERLI. Her finnes et tilbud til alle, fra små juniorhopp og enkle RAILS, til SLOPESTYLE linja etter TAC kvaliken 20. november. Helt på toppen ligger det store hoppet med panoramautsikt til Raulandsfjell og Hardangervidda. Et yndet sted for fotografene både tidlig morgen og ved solnedgang.

Parken som tidligere i år ble kåret til ÅRETS ANLEGG av NORGES SNOWBOARDFORBUND, har aldri vært bedre. Emil Fossheim, den etter hvert så kjente parkbyggeren, har bidratt med hopp i internasjonal standard. Og erfaring fra samarbeide både med Snowboardforbundet og Freestyle landslaget, har bidratt til at parken dekker alle behov.

Det er fullt mulig for mor og far å kjøre slalåm ned bakken mens barna leiker seg på hopp og rails.
Dersom rekrutteringen innen snowboard og freestyle skal øke, må vi ha slike anlegg som dette, sier eier og driver av VIERLI SWAG TERRENGPARK, Erlend Larsen. Han ser ikke på "satsingen" på terrengpark i andre alpinanlegg som noen konkurranse.

Årets sesong
Årets sesong startet allerede 26. oktober. Og den sene påsken, gjør at det blir den lengste sesongen noensinne. VIERLI SWAG TERRENGPARK kan love topp forhold og nok snø hele vinteren.

Konkurranser
VIERLI SWAG TERRENGPARK er også denne vinteren vertskap for store konkurranser. TAC kvalik og NC åpning 20. november, SWAG BIG AIR 2010, 15. januar og DM, DANSK MESTERSKAP i mars.

Se live webcams fra terrengparken i VierliFra Kid Campen ifjor


Terrengparken i Vierli våren 2010