Leken, kreativ og allsidig landslagssatsing
Thomas Harstad (29) begynner i jobben som landslagssjef 1. august, men er allerede nå klar på at fokuset skal ligge i snowboards grunnverdier:
- Mitt mål som landslagssjef er å kunne styre et strukturert landslag med klare målsetninger sportslig, samtidig som vi ivaretar våre røtter og fokuserer på å ha det gøy på snowboard. Snowboard er lekent, kreativt og allsidig. Det skal vi aldri glemme, sier Harstad og fortsetter:
- Jeg vil fokusere på allsidighet innen snowboarding. For å nå toppen er en kjører avhengig av total brettkontroll, uavhengig av om han driver med halfpipe, slopestyle eller snowboardcross.

Strukturert og langsiktig satsing for at kjørerne skal hevde seg i toppen
- 20 år med brett på beina, 10 år som profesjonell snowboardkjører, 3 år med salg og økonomisk ansvar for DC og Nike, team- og utøveransvar på nasjonalt plan for DC og Nike, et stort nettverk i snowboardmiljøet og fine personlige egenskaper er noe av det som gjør at vi er skikkelig glade for å ønske Thomas velkommen i Snowboardforbundet, sier generalsekretær Dagfrid Forberg om Harstad.

Harstad vil bruke egne erfaringer til å sikre en langsiktig satsing for kjørerne:
- Jeg håper å kunne tilføye erfaringer fra egen karriere og sikre en strukturert og langsiktig satsing for våre landslagskjørere. Tilrettelegging for å sikre best mulig trening, rehabilitering og annen support en landlagskjører er avhengig av er viktig, sier Harstad og med slik tilrettelegging er han klar når det kommer til konkurranser og mål:
- Vi skal kjøre de konkurransene der motstanden er størst. Vi skal kjøre de konkurransene der de beste i verden er, og der skal vi fortsette å hevde oss.