Stryn sommerskisenter ligger på Tystigbreen på Strynefjellet. Skianlegget har to heiser som sammen tar deg opp til toppstasjonen på 1 600 moh. For mange er Stryn Sommerskisenter kjent for å ha blant annet veldig bra sommersnøforhold og gode muligheter for offpiste-kjøring. (selvfølgelig veldig viktig å vise respekt for at man kjører på en isbre som kan ha bresprekker utenfor nedfartene).  

Turen opp til Stryn Sommerskisenter er også en opplevelse i seg selv med noe av Norges flotteste natur på vei opp Strynefjellsvegen, og mange meter høye brøytekanter.

Mange av de som drar til Stryn bor på Folven Camping som har både hytter, campingplasser og mulighet for å ligge i telt. Her er det "afterski" og som regel veldig god stemning utover ettermiddagen. Folven har også trampoline, volleyballbane, fotballplass osv. Folven har blitt et legendarisk samlingssted for gode historier, minner og reale afteskiparties! Folven Camping ligger i magiske Hjelledalen, midt mellom Stryn sentrum og Sommerskisenteret (20 min)!

Stryn Sommerski har i år satt ned prisene i forhold til ifjor:

1 dag: 320,-/250,-
2/3 dager*: 590,-/430,-
6/7 dager*: 1290,-/1090,-
Sesongkort: 2990,-/1990,-

Ved foten av trekket har vi et servicebygg med kafe, skishop og skiutleie.