Ski4Fun er et konsept som skal samle alle grener og alle utøvere til en felles avslutning på sesongen. Avslutningen favner både bredde og elite i alle aldre. Hemsedal har for tiden helt fantastiske skiforhold noe som også har gjort sitt til at World Cup landslagene nå ligger og forbereder neste sesong. Tirsdag og onsdag denne uka er det FIS-renn med stor internasjonal deltakelse. Torsdag er offisiell treningsdag for World Cuplagene.

Legenderenn
Lørdag kl 16.00 blir det stort legenderenn med de store stjernene på plass. Se gamle og nye stjerner kjempe seg gjennom et parallellslalåmrenn, der vi kårer mesternes mester. Gratis inngang.

FIS-renn og barnerenn i samme trase
For første gang i Norgeshistorien får norske barn anledning til å treffe og kjøre side om side med meritterte landslagskjørere på samme dag – fredag damer og jenter, lørdag herrer og gutter.

Show med Heming Adrenalin
Heming Adrenalin er Norges største og ledende jibbegruppe. Heming inviterer til show i baseområdet på skisenteret fra det store ”big jumpet” lørdag.

Kari Traa Skilag
Kari Traa og hennes skilag kommer også til Ski4Fun og tilbyr alle alpinister i alle grener å trene sammen med dem.

Barnas Skifestival 24. april
I tillegg til Ski 4 Fun arrangerer Hemsedal Skisenter Barnas Skifestival med masse aktiviteter lørdagen, også her er alle aktivitetene gratis.

Kl 10.00-14.00 - Ansiktsmåling
Er du tøff tiger eller søt katt? Bli med på ansiktsmaling inne i lavvoen i Gaupeland.

Kl 11.00 - Hoppkonkurranse Konkurranse i Gaupeland.

Kl 12.00 - Flygende Gaupe  En fartsfylt konkurranse der barn og voksne kan konkurrere mot Gaupa, venner, familie eller seg selv. Alle som deltar får diplom med hastighet.

Kl 12.00-13.00- Saft og pølser i Gaupeland  Vi griller pølser på utegrillen i Gaupeland. Gratis pølser og saft til alle barna.

Kl 14.00 - Kidz Slope Style Uformelle slope style konkurranse for barn i Bekkeløypa ved Bjørnen i barneområdet. Vis Gaupa hva du kan av trikks på små hopp, bokser og bølger. Gaupa viser også sine kunster på ski. Premier til alle.

Kl 15.00 - Kidz Big Air Big Air konkurranse i Holdeløypa for barn under 12 år. Kjør så mange hopp du klarer på 30 minutter.

Minner også om Hemsedal 1.Maifestival som i år feirer 10 års jubilieum. I år blir det stor utekonsert i skisenteret med bla BigBang. Se program og mer info på våre hjemmesider.


For mer informasjon om de forskjellige eventene:
http://www.hemsedalski4fun.no/
http://www.skistar.com/hemsedal