- MegaPark er det største arrangementet vi har i Oppdal hver vinter, og det engasjerer et stort antall deltakere og publikum, sier pressekontakt Tore Meirik i Oppdal Booking.

- Morgendagens storbrukere er viktige for oss, og satsningen på terrengpark er en bevisst strategi i Oppdal. Til MegaPark hvert år topper vi tilbudet med spesialbygde elementer, og vi har kunnet skilte med flere av de største hoppkonstruksjonene her til lands. Det er ekstra flott å kunne skilte med norgesmesterskap i slopestyle i år. Dette er en gren hvor de beste kjørerne i Norge, og verden, kjører innom mange hopp og rails for å vise hvem som er best, sier Meirik entusiastisk.

Interessen for twintipski har vokst med rekordfart de siste årene, og sportsbransjen lovpriser det som har berget salget av alpinski i Norge. Sammen med snowboard har twintip for alvor inntatt terrengparker over hele verden, og Norge kan skilte med X Games-medaljører som Andreas Håtveit, PK Hunder, Torstein Horgmo og Andreas Ygre Wiig. MegaPark er en av arenaene som mange av stjernene inntar hvert år, for å kjøre sammen med likesinnede i en uformell setting.

- Det er spesielt stemningen her under MegaPark som er så genial. Alt er basert på lek og moro, uten prestasjonspress. Her kjører proffer og amatører side om side og feeder av hverandre i ren lykkerus, uansett om man har ski eller snowboard på beina. Terrengparken her er suverent den beste i landet, og MegaPark er helt klart et av sesongens høydepunkter, forteller skiproffen Even Sigstad, som i 2009 vant Fri Flyt-prisen for beste filmpart.

MegaPark er landets største terrengparkfestival, og arrangeres hvert år i Vangslia i Oppdal Skisenter. Bak arrangementet står Fri Flyt, Rødde FHS og Oppdal Booking, sammen med O´Neill, Maarud Proviant, 4FRNT og SoBe PureRush. Årets MegaPark går av stabelen under dagene torsdag 8. til søndag 11. april, med bl.a. NM i slopestyle lørdag 10. april.

Et deltakerpass koster fra 300 kroner, og inkluderer en spesialdesignet O´Neill hettegenser, sterkt rabattert heiskort, rabatt på mat over overnatting, fri deltakelse i alle konkurranser og mye mer. All info på www.megapark.no