Tryvann
I Tryvann er det i helgen The Arctic Challenge med Terje Håkonsen i spissen, noe som vil by på masse liv og mange av de aller mest kjente ski- og snowboardkjendisene tar turen til Tryvann for å konkurrere. Tryvann har 13 åpne bakker og 5 åpne heiser, med 60 cm snødybde på toppen. I helgen vil det da være noe redusert løypetilbud på grunn av TAC som vil foregå i Wyllerløypa.

Oppdal
I Oppdal kan du nå boltre deg i 25 forskjellige nedfarter og de melder om 70 cm snø i terrenget på sin toppstasjon. I løpet av de tre siste dagene har det kommet 25 cm nysnø, så det skal være veldig gode forhold nå før helgen. Snøvarselet til Skiinfo sier at det skal komme noen få cm med nysnø idag.

Trysil
Trysil stiller med Norges største løypetilbud nå med 64 åpne nedfarter, og de har 101 cm snø på toppstasjonen. Det har blitt noen dager siden siste snøfall (10 cm den 28. februar) men med temperaturen som har vært så har det holdt seg rimelig godt. Vil også tro at det her er god stemning i solveggen på afterski også!

Hemsedal
I Hemsedal har du 50 bakker å velge mellom, og de har nå 145 cm snø på toppstasjonen. For mange er Hemsedal ganske nært knyttet til offpiste, og det er nok ikke der det er de største mulighetene for dette denne helgen med siste snøfall på 4. cm den 26 februar. Men både bakkene og terrengparken skal være i topp stand.

Narvik
Bor du i nærheten av Narvik og har sansen for pudder så kommer du til å trives denne helgen. Narvik er det skianlegget som venter mest nysnø denne helgen med 36 cm nysnø i løpet av de fire neste dagene ifølge snowfinder. De har 40 cm snø på toppstasjonen, og trenger derfor dette snøfallet veldig, så vi får håpe at snøvarselet stemmer med virkeligheten. I Narvik har du denne helgen 12 nedfarter å velge mellom.

Skeikampen
Skeikampen er et skisenter som har litt av alt, med både bra utvalg av løyper, terrengpark og offpistemuligheter. Denne helgen ser det ut til å være topp forhold i løyper og i terrengparken, men det er nå en stund siden siste snøfall som var 5. cm 26 februar. Så offpisten får vel vente litt..

Voss Fjellandsby
For blant annet Bergensfolket så er det mange skianlegg i "nærheten" som har meget gode snøforhold når man ser på nysnø. Voss Fjellandsby fikk 7 cm nysnø igår, og har fått 39 cm de siste 14 dagene. Total snødybde på toppstasjonen er nå 150 cm, mens totalt snøfall hele sesongen er på 304 cm. Dette er blant annet et tegn på at snøen pakker seg sammen og at 10 cm snøfall ikke alltid bør bety 10 cm ekstra på snødybden. Det er meldt noen få cm med nysnø i Voss Fjellandsby denne helgen, og du har 13 nedfarter å velge mellom.

Geilo
På Geilo kan du denne helgen teste neste års skimodeller og dette kan du gjøre i en av Geilos 40 åpne nedfarter (fordelt på to adskilte skianlegg). Geilo har et av Norges beste parktilbud nå og stiller med nypreppet pipe til de som virkelig drar på i terrengparken. Selvfølgelig åpen for de som vil prøve seg litt også.. Det har kommet 6 cm nysnø i løpet av den siste uken, og de har nå en snødybde på 110 cm på toppstasjonen.

Disse stedene er det meldt mest snø de neste fire dagene:
Narvik 37 cm
Grong 22 cm
Målselv 21 cm
Strandafjellet 16 cm
Sunnmørsalpane 15 cm
Harpefossen 14 cm
Stryn 13 cm
Se alle snøvarslene her

Her har du flest åpne hopp å velge mellom i terrengparken:
Rauland 21 hopp
Tryvann 18 hopp
Varingskollen 18 hopp
Geilo 18 hopp
Se flere her