Nybegynnere og erfarne snowboardcrossere er velkomne. Med OL i sikte blir snowboardcross vinterens hit, så kom deg på camp og konkurranse nå for å lære med om den fartscrazy og avhengighetsskapende snowboardgrenen!

Lett å bli hekta
- Det er første gang det arrangeres camp dedikert til snowboardcross, forteller arrangementskontakt i forbundet Mette Mila.
- Snowboardcross er noe av det råeste som finnes i snowboardgata! Med kombinasjonen av fart, hopp og doseringer og kniving med konkurrenter, det er lett å bli hekta, mener Mila som av denne grunn tror snowboardcrosshelga på Geilo blir en stor suksess.
- Også er jo dette fantastisk oppladning både til europacupen i Kongsberg neste helg og til selveste OL der Helene Olafsen, Stian Sivertzen og Joachim Haavikhagen virkelig skal vise oss hvordan det skal gjøres, avslutter Mila.

Snowboardcross med penger i potten
Intersport Nordic X Tour sørger for penger i potten til beste mann og kvinne på de to snowboardcrosshelgene på Geilo og i Kongsberg. For gjeveste plassering, altså til vinneren, er det hele 1000 euro som venter!
Norge har en stor deltakerkvote på europacupen i Kongsberg 6. og 7. februar og i praksis betyr det at alle som vil kan bli med også på europacupen, førstemann til mølla! For de som ikke kan kjøre europacup, altså junior og yngre junior blir det egen 2 stjerners EvolverTour/FIS-race lørdag ettermiddag 6. februar.

Lad opp med camp til 2 x snowbaordcrosshelg
Campen er både for nybegynnere og mer erfarne kjørere. Selv om du blir med på camp får du også kjørt konkurransene men du får også ekstra konkurransecoaching og gjennomgang av løypa. Campen varer dessuten helt fra lørdag til tirsdag og blir dermed tidenes oppladning til Europacupen i Kongsberg der trening starter allerede onsdag 3. februar.