-Kaldt og klart vær med lite vind de siste dagene har gitt flotte forhold for kunstsnøproduksjon i Vangslia. Dermed har vi endelig nok snø til å bygge minst to hopp, forhåpentligvis flere til helga. I tillegg får vi opp enda flere rails, og Solheisen åpner, så alt lover godt for en fin Camp kommende helg, sier aktivitetsansvarlig i Oppdal Skisenter, Tore Meirik.

Dermed åpner terrengparken i Vangslia til helga med minst to hopp og forhåpentligvis åtte rails.

JibCamp er et inkluderende og hyggelig konsept, hvor erfarne instruktører fra Oppdal Skigymnas instruerer unge jibbere på hopp og rails. Flere av instruktørene er i norgestoppen i jibbing, men campen er tilrettelagt for alle nivåer. Øvre aldersgrense er 16 år.

-På campen i Stølen i desember var yngste deltager 7 år og eldste 16. Alle hadde det storveies, og alle lærte seg nye triks og knep i løpet av helga. Hele tanken bak campen er at alle skal ha det moro, og være sammen, uavhengig av ferdigheter. Instruktørene fra skigymnaset gjør en strålende jobb med dette, og tilbakemeldingene fra deltagerne har vært veldig bra, sier Meirik.

Alle spiser felles lunsj begge dagene, og søndagens økt i heisen avsluttes med trekning av flotte premier. Man kan vinne blant annet et par flotte ski fra Scott + masse andre flotte premier! Påmeldingsfristen går ut onsdag, så man må henge i for å bli med! Påmelding sendes på e-post til tore@oppdalboking.no