Deltagelse er åpen for alle, både gutter og jenter, mellom 8-13 år.

Det eneste man trenger å gjøre for å delta er å sende inn noen bilder og/eller video av deg selv på ski eller snowboard innen 07 Februar 2010.

Innsenderne av de 6 beste bidragene vinner et gratis opphold på Quiksilvercamp i Trysil 13 & 14 Februar. Her vil de få trene med noen av de beste kjørerne i Norge og samtidig bli fotografert og filmet av et profesjonelt team.

Hovedinstruktør ved Quiksilvercamp, Adi Velic, er utrolig engasjert som vanlig;
"Her har vi en sjanse som et felleskap til å forsterke Norges allerede sterke posisjon innen snowboard & twintip ved å presentere 'fremtiden' av disse sportene. Også, for de individuelle utøverne er det jo en fantastisk mulighet til å få en pangstart på en karriere som profesjonell idrettsutøver", sier han.

Etter campslutt på Trysil vil produsert foto og film-materiale bli vurdert av en jurie i Frankrike. Kort tid senere vil opptil 2 nordmenn få startnummer til European X-Games i Tignes!

Her vil de bli tatt vare på som ekte superstjerner og konkurrere i slopestyle mot jevnaldrende fra hele Europa. Sjekk ut mer info om X-games her http://winterxgameseurope.canalplus.fr/index.html

Vinneren av X-Games konkurransen blir tilbudt en ettårig sponsoravtale med Quiksilver eller Roxy og vil i tillegg til å motta en haug med stash bli invitert til å delta på sommercamp i Frankrike med Quiksilver/Roxy teamet.

Her er det ingen grunn til å kaste bort tiden - ta med deg en kompis og et kamera, og kom dere ut i snøen!

Se nærmere info angående deltakelse i konkurransen på quiksilvercamp.no.