Det gir grunnlag for en super nyttårshelg! De som synes det er litt ruskete å stå på ski i snøvær vil bli fornøyd med værvarselet for de neste dagene, da det meldes om opphold de fleste steder, samt noe sol. Så da er det bare å nyte fløyelsføre både i og utenfor bakken i sol og endel minusgrader. For det er ventet at det skal bli kaldere de neste dagene med temperaturer ned i 20 minusgrader.

Men 20 minusgrader bør ikke være en unnskyldning for å ikke dra i alpinbakken, det er bare å ta frem dunjakka og ta litt hyppigere turer i varmestua. Det er jo også flere av skianleggene som har værfenomenet inversjon, som vil si at det er kaldere i bunnen av bakken enn på toppen. På kvitfjell idag er det -22 i bunnen av skianlegget og -11 grader på toppen.

Idag er har Sauda og Voss Fjellandsby pudderalarm

Mest snø siste syv dager:
http://www.skiinfo.no/Snorapport-Snofall-Siste-7-dager/Norge-ENO-6891-no.jhtml

Her finner du restplasser for nyttårshelgen med opptil halv pris!
Blant annet finner du godt rabatterte overnattinger i Hemsedal, Oppdal, Bjorli, Sjusjøen, Vrådal, Uvdal og Trysil for nyttårshelgen.

 

Trysil
Ingenting er som en god dag i bakken. Og dagen i dag ble sesongens beste. All snøen vi har fått de siste dagene er nå preparert nok ganger til at den har satt seg og vi får det mange ynder å kalle verdensmesterføre. Vi var ute i bakken da heisene åpnet klokken ni, og fikk nyte noen turer på urørt, strøken cordfløyel. Perfekt start på dagen. Sola kom opp nærmere halv ti og fra da og ut var det bare å nyte dagen.
- Bedre enn dette blir det ikke, mente Hanna Samrell fra Stockholm. Og vi hørte mange som var enig i det!