MegaPark har siden starten i 2005 vokst til å bli Nordens største terrengparkevent, med genuin stemning og et flott miljø, der ski- og snowboardkjørere møtes til felles moro på fjellet, kombinert med ypperlige utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader.

Mer enn 600 jibbere på ski og snowboard i alle aldre tar turen til alpinbygda Oppdal, pluss fotografer, filmere og profesjonelle kjørere fra hele verden, og et tusentall stort publikum over den fire dager lange eventen. MegaPark er en inkluderende event som er åpen for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr, og eventet fokuserer på lek og moro hvor man lærer av hverandre, ispedd med konkurranser på rails og hopp.

Det bygges spesialdesignede hopp og rails til eventet under ledelse av den internasjonalt anerkjente svenske parkbyggeren Lars "Laffa" Mattsson. Hele Vangslia Skisenter forvandles til en over to kilometer lang naturlig terrengpark, med over 600 meters fallhøyde og nærmere 50 ulike elementer i alle størrelser og vanskelighetsgrader. Det blir fotoshoots, filmshoots, konkurranser (bl.a. Big Air session, railkonkurranse, MegaJam Big Air), filmkvelder med opptak fra dagens action, barbeque, parties og mye, mye mer.

- MegaPark er sesongens høydepunkt for de aller fleste jibberne i Norge. Super stemning og landets beste park gjør at MegaPark er noe jeg virkelig ser frem til hvert år, sier Christopher Frankum, profesjonell skikjører med en rekke filmparter på CV´en.
- Det er kjempesosialt og uformelt, noe som gjør at alle stortrives enten de er proffe eller amatører.

Oppdal, Fri Flyt og O´Neill står som presentører av MegaPark 2010 - 2012.