Det vil skje den 2 desember fra kl 18 - 21 i Rå Sport sine lokaler i Parkveien 19
(tidligere lokalene til Sportsnett).

Fred Syversen er en etablert frikjører med mange ekstrem-nedkjøringer, vinterbosatt i Chamonix, Frankrike og kanskje mest kjent for mannen i gata for sin feilnavigering i vinter som endte med en ufrivillig verdensrekord i dropp på ikke mindre enn 107 meter.

Karsten Gefle er Freds wingman også bosatt i Chamonix, har filmet en del med selskapet bak Perfect Moment, Nuit de la Glisse. Har også veldig mange gode resultater i den norske frikjørings -cupen.

Dennis Risvoll er en up and coming skistjerne som har gode resultater i Norges-Cupen i frikjøring, spesielt kjent for sine spektakulære backflips.

Rå Sport stiller med forfriskinger og en butikk som bugner over av fett stæsj som vi kjører 20% rabatt på denne kvelden /(unntatt enkelte ting som ABS Sekk, Sweet)/, og i forbindelse med Norden-lanseringen av WhiteDot Freeride så kjører vi på med en introduksjonspris på 30% rabatt på skiene i forhold til ordinær pris.

Fred Syversen kommer også til å holde fordrag om hva det vil si å være proff frikjører, og om den dagen han skrev seg inn i historiebøkene med droppet på 107 meter.

Under ser du Dennis Risvoll: