Thon Hotel Vestlia på Geilo fikk prisen for "Beste ski resort i Norge" og Geilolia Hyttetun på Geilo fikk prisen for "Beste hytter på verdensbasis" - blant hele 83 resorts.

To prestisjefylte utmerkelser fra Neilson Active Holidays som opererer med skireiser til Europa, USA og Canada. Neilson sine kunder kårer årlig sine beste skiopplevelser og i sesongen 2008-09 ble 2 priser tildelt Norge og Geilo.

"Det var en stor glede at Geilolia Hyttetun og Thon Hotel Vestlia vant 2 av våre prestisjetunge priser under World Travel Market i London. Vi har holdt vår Marque of Excellence Awards i 7 år som er basert på gjestetilbakemeldinger. Våre utenlandske partnere hever nivået hvert år ved å bevise topp kvalitet, gjestfrihet og det å overgå gjestens forventninger. Dette året var ikke annerledes med høye poengsummer oppnådd i alle kategorier. Geilolia Hyttetun og Thon Hotel Vestlia fikk begge fantastiske gjestetilbakemeldinger med en score på langt over 90%," sier Andy Hemingway, Purchasing Manager i Neilson Active Holidays.

Geilo er en av de mest populære skidestinasjoner for Neilson Active Holidays takket være supre snøforhold, gjestfrihet, høy kvalitet på overnattingsstedene og den gode atmosfæren. Begge prisvinnerne fra Geilo har ski in - ski out beliggenhet ved Geilolia Skisenter. Neilson gjør det lettere for gjestene denne sesongen med direkte charterfly hver uke fra London til Fagernes.

"Vi setter stor pris på å få så god tilbakemelding fra våre gjester. Vi synes selvfølgelig at det også er ekstra stas å vinne blant så mange gode skidestinasjoner i hele skiverden," sier Gro Odden, daglig leder i Geilolia Hyttetun.

"Vi er svært stolte av å bli tildelt denne prisen fra Neilson Active Holidays. Omtanke for gjesten og service er det aller viktigste vi i hotellbransjen driver med - og det setter vi i høysetet. Da er det svært hyggelig å få en slik høy score på gjestetilbakemeldingene fra våre britiske gjester," sier Ingerid Wembstad, markedssjef hos Thon Hotel Vestlia.