Barneområdet utvides! Det blir en helt ny skogsløype, med et par hyggelige og spennende elementer i seg. Skogsløypa er ca 250 meter lang, så her blir det skikkelig "skogstur"!
Vi lager også en egen PARK for de minste "MiniParken" med flere spennende utfordringer.
Det kommer et nytt, avsperret aktivitetsområde rundt Årestua/lavvoen, med aktiviteter både med og uten ski.

Vi satser videre på skiskole-tilbudet vårt også denne vinteren. Vi utvider antall instruktører innen alpint og snowboard, etter stadig økende etterspørsel i forrige sesong. Nytt i år er at vi også tilby instruksjon i jibbing! På våre hjemmesider vil vi legge ut detaljert info om de ulike kurs vi vil ha.

Skibutikken
Butikken får en "ansiktsløftning" og det kommer inn en rekke spennede merker som Kari Traa, Bula, Misssing Link og klær fra ThirtyTwo.

Arrangement:
Følg med på www.nesbyenalpinsenter.no for oppdatert oversikt!

Nye fjes:
Thore Brevik har tidligere jobbet som skiskoleansvarlig på Geilo i 25 år. Han har også hatt ansvar for treningssamlinger og en rekke små og store arrangement. Han er utdannet skilærer og D-trener fra Norges Skiforbund, med erfaring fra bl.a det norske landslaget.
Thore kommer til å ha ansvar for bl.a arrangement hos oss.

Lars Smedsrud Kleven er ansatt som ny kokk i Skistua, etter Knut Eidal. Lars er kokk på Holmsbu om sommeren, og kommer til oss i november. Han har også erfaring fra skisteder, bl.a Mountain Logde Norefjell. Vi kommer tilbake til hva vi kan tilby av selskaper/ arrangment, catering osv.

Sesongforberedelse:
Snøanlegget har blitt forbedret ytterligere i år. Vi har også i år ambisjoner om tidlig åpning: Vi regner med sesongstart 14. november kl 10.00.