-Etter en sommer med mye regn og våte forhold håper vi få fint høstvær framover og flott sykkelføre. Oppdal kan by på alt fra snøstorm til flott sommervær i oktober, og vi håper selvsagt på det siste når avslutningshelga i sykkelparken går av stabelen den andre helga i oktober. Men uansett vær er det duket for mye moro når vi avslutter syklinga for året og tar fatt på arbeidet mot vinteren, sier bikeparksjef Tore Meirik.

Afterbike på Spisbar og Peppes Pizza med gode priser på mat og drikke, fotokonkurranser med flotte premier, bilskyss til noen av Oppdals beste stier og sterkt reduserte priser på både sykkelutstyr, sykkelleie og heiskort er noe av ingrediensene for avslutningshelga.

-Helga blir mer som en terrengykkelfestival enn ei typisk avslutning for sykkelparken. Programmet er variert og byr på masse moro for alle som liker å sykle i terrenget. En ting er at Oppdal Bike Park har noen av Norges beste sykkelløyper, men også stiene i fjellene rundt Oppdal er verdt å få med seg. En av disse er tilgjengelig med bil, slik at de som blir med bussen opp kan bruke downhillsykkel. Men for å få alle rabattene og være med gratis med bil og guide må man ha gyldig heiskort for de to dagene. Dermed blir heiskortet å regne som et slags festivalpass, som selges med 30% rabatt til avslutningshelga, sier Meirik.

I tillegg gir stisykkel- og freeridebutikkene VPG og Grøseth Sport vanvittige 40% avslag på alt sykkelutstyr denne helga, så dette er ei helg man bør få med seg!

Fram til avslutningshelga er Oppdal Bike Park med sine to heiser og sju løyper åpen hver lørdag og søndag fra 10.00 til 17.00.

Mer info: www.oppdalbikepark.no